Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken jön az új Annihilator, hallgasd meg róla a One To Killt!

E hét pénteken, tehát még a teltházas magyar koncert előtt megjelenteti új lemezét az Annihilator, amelyről most meghallgatható még egy dal. A zenekar a Testament és a Death Angel társaságában mutatja be Budapesten a For The Demented albumot.

0913annihilator

One To Kill címmel még egy új számot tett közzé a For The Demented albumról a kanadai Annihilator. Az album november 3-án, azaz most pénteken kerül a boltokba, és továbbra is Jeff Waters énekel rajta, akárcsak a legutóbbi, 2015-ös Suicide Societyn. Rajta kívül Rich Hinks basszer, Fabio Alessandrini dobos és Aaron Homma gitáros alkotja a jelenlegi felállást. „Általában nem szoktam előzetesen azt mondani a soron következő albumról, hogy ez most fantasztikus lesz, bla-bla-bla, most viszont igen, mert csessze meg, szerintem tényleg az egyik legjobb, amit valaha készítettünk”, mondta a gitáros/énekes a Metal Waninak még pár hónappal ezelőtt. „És ennek talán az az oka, hogy volt egy társproducerünk is, aki velem közösen írta a zenét. Rich Hinksről, az angol basszusgitárosunkról beszélek, akinek a jelenléte komoly seggberúgást jelentett számomra is: feléledtem tőle, és ráébresztett egy csomó mindenre. Sokat beszélt arról, mi mindent szeretett a korai Annihilator-stílusban, és egyértelművé tette: nem szükséges megpróbálnom lemásolni a korai lemezeket, az ilyesmi ugyanis a legnagyobb hiba a világon. Anélkül terelt vissza ehhez a vonalhoz, hogy megfordult volna a fejemben: oké, akkor most csináljunk valami olyasmit.”

Waters szerint az új album leginkább az első két lemezt, az 1989-es Alice In Hellt és az 1990-es Never, Neverlandet idézi, de ezúttal természetesen továbbra is ő énekel. „A dalszerzés végén döbbentem rá: a szentségit, de hát Rich rávett, hogy pontosan azt csináljam, amit sosem lett volna szabad, vagyis visszatérni a gyökereinkhez, és megpróbálni előrukkolni valami olyasmivel, ami majdnem olyan jó, mint az első néhány. És szerintem pontosan ilyen is lett az eredmény…” Jeff emellett hangsúlyozta: egyénibb énektémákban gondolkodott, mint a legutóbbi, 2015-ös Suicide Societyn, ugyanakkor ezen a téren is a korai Annihilator refrénszegényebb megközelítése érvényesül majd.

annihilator_cA dallista az alábbi:

01. Twisted Lobotomy
02. One To Kill
03. For The Demented
04. Pieces of You
05. The Demon You Know
06. Phantom Asylum
07. Altering The Alter
08. The Way
09. Dark
10. Not All There

A lemez turnéja november 18-án Budapestet is eléri: ebben a körben az Annihilator a Testamenttel és a Death Angellel játszik majd, természetesen teltház előtt. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Venomádi 2017-10-30 22:38
Nekem tetszik mindkettő eddig, de ja...
Érződik, hogy itt sem lesz semmi megfejtés, kisujjból kirázott témák, de még az a blastbeat is futott egy kötelezőt az előző lemezen, úgyhogy a világon semmi újat nem hallani. Ettől függetlenül várom, mint a szar.
Idézet
 
 
-1 #3 Tulus 2017-10-30 22:05
Belehallgattam, de elég pocsék :/ Legalább is a régiekhez képest.
Lehet jobb lenne, ha Jeff mondjuk csinálna egy szólóprojectet, aztán pár évig hagyná pihenni az Annihilator-t.... :(
Idézet
 
 
+1 #2 zombee 2017-10-30 14:55
Az új dalokban valóban van némi régi íz, de ettől még nem jó. Évek óta kínlódik Waters, talán egy lemezre való jó dal ha összejött az utóbbi 10 évben, de úgy igazán a Waking the Fury volt az utolsó emlékezetesebb lemez. Ott a címadó még a koncertlemez egyik csúcsa is nekem. 18-án azért nem hagyom ki, van olyan múltjuk, amiért simán kíváncsi vagyok rájuk is.
Idézet
 
 
+1 #1 valarmorgulisz 2017-10-30 12:16
Ez eddig kínosan gyenge sajnos. Pedig csípem Jeff-t de a legrosszabb, leguncsibb időszakukat idézi meg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.