Shock!

május 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy Osbourne svájci gyógykezelése is elmarad a koronavírus miatt

A jelenlegi helyzetben természetesen nem utazhat áprilisban speciális gyógykezelésre Svájcba Ozzy Osbourne. Az énekes Parkinson-kórja miatt vett volna részt egy különleges terápián Európában.

1108ozzy

Noha eredetileg egy svájci gyógykezelés miatt tolták el Ozzy Osbourne tavaszra tervezett észak-amerikai turnéját, a koronavírus-járvány miatt végül természetesen az egészségügyi út sem valósulhat meg. „Törölnünk kellett a svájci utat”, mondta az énekes felesége és menedzsere, Sharon a CBS-en futó, The Talk című műsorában. „Április 8-án indultunk volna a kezelésre. Mi is azt tesszük most, mint mindenki más: csendesen elvagyunk otthon, és megpróbáljuk magunkat távoltartani mindenkitől. De rémisztőnek találom ezt az időszakot, őszintén. Kimondottan félelmetes megélni ezt az egészet. Minden este sírok, amikor nézem a hírekben, ahogy emelkedik az áldozatok száma, és egyre többen kapják el a vírust. Teljesen kikészít a dolog, megszakad tőle a szívem.”

A februárban megjelent Ordinary Man lemez népszerűsítése a jelen körülmények között természetesen minden formában elmarad. Egyelőre nem tudni, hogy Ozzy kezelésének csúszása érinti-e az év második felében esedékes turnéterveket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.