Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem tudott kibékülni Eddie Van Halennel Michael Anthony

Nem nyílt alkalma rendezni nézeteltéréseit Eddie Van Halennel Michael Anthonynak. A basszer ugyanakkor ma már kapcsolatban van Alexszel és Wolfganggal.

0114mikey

Ma már köztudott: a Van Halen nagyon közel került egy amerikai stadionturnéhoz 2019 nyarára, amelyen a banda klasszikus felállása vett volna részt, vagyis a Van Halen testvérek mellett David Lee Roth és Michael Anthony. „Kaptam egy hívást a Van Halen-táborból, Irving Azoff menedzser irodájából”, mondta most a témáról a KSHE rádiónak Michael. „Három vagy négy éve lehetett, nem tudom, pár éve… Megkérdezték, visszajönnék-e, benne lennék-e egy újjáalakulásban. Aztán haladtak is előre a dolgok, de utána Eddie beteg lett, elkezdett európai kezelésekre járni… És végül nem lett semmi az egészből. Szerintem túl beteg volt hozzá.”

Anthonynak – Sammy Hagarrel ellentétben – nem nyílt alkalma rendezni korábbi nézeteltéréseit Eddie-vel annak októberi halála előtt, a két zenész nem beszélt egymással a Van Hagar 2004-es, balul elsült újjáalakuló turnéja óta. „Közvetlenül nem beszéltem még Wolfganggal sem. Magától értetődő módon nem akartam zaklatni őket. Alexszel röviden beszéltem Eddie halála után, de szerettem volna tiszteletben tartani a magánszférájukat. És persze Wolfie-val is váltottunk üzeneteket többször. Szívélyes a viszony. Amikor Alexszel beszéltem, mélyen benne volt a gyászban, vagy fogalmazz, ahogy gondolod, de meglehetősen magába borult. Szóval nem erőltetek semmit, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd megint beszélünk, vagy találkozunk.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.