Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amikor Eddie a múlt héten nem reagált, tudtam: már csak idő kérdése a dolog”

Kapcsolatban állt a halála előtti hónapokban Eddie Van Halennel Sammy Hagar. A Van Halen volt frontembere tehát végül elásta a csatabárdot a gitárossal.

1008sammyevh

Sammy Hagar és Eddie Van Halen hányattatott viszonyát mi is igen alaposan dokumentáltuk az elmúlt évek során, ha azonban hihetünk az énekesnek, a gitáros keddi halála előtti időszakban szerencsére sikerült rendezni nézeteltéréseiket. „Üzeneteket váltottunk, és nagyon szeretetteljes volt minden, miután év elején ismét felvettük egymással a kapcsolatot", írta üzenetében Sammy, amelyet Howard Stern egyik rádióműsorában olvastak fel. „Megegyeztünk, hogy senkinek sem szólunk a dologról, mert egyből elkezdtek volna terjedni a pletykák az újonnani összeállásunkról, satöbbi – márpedig mindketten tudtuk, hogy ez nem fog megtörténni. De Eddie azt sem szerette volna, ha bárki is értesül az egészségi állapotáról."

Sammy néhány hete már sejtette, hogy a gitáros életéből nem lehet sok hátra. „Nagyjából egy hónapja elmaradoztak a válaszai, és rájöttem, hogy ez nem jelent jót. Múlt héten egyszer még ráírtam, és amikor nem reagált, tudtam: már csak idő kérdése a dolog. De így is túlságosan hamar következett be."

Eddie Van Halenről pénteken a Shock! stábja is megemlékezik egy személyes hangvételű összeállítással.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.