Shock!

április 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem szép csendesen tönkrement kapcsolatokról, belső feszültségekről vagy az aktuális eheti fájdalmaimról énekelek”

Tizenhatodik nagylemezével jelentkezett március 1-jén a Ministry. Al Jourgensenék most bemutatták a New Religion című szerzeményt a HOPIUMFORTHESMASSES albumról.

0818ministry

A hangzatos HOPIUMFORTHEMASSES címmel jelent meg pénteken, a Nuclear Blast gondozásában a Ministry új albuma, a 2021-es Moral Hygiene folytatása. Al Jourgensen csapatában jelenleg olyan illusztris muzsikusokat találunk, mint John Bechdel billentyűs, Monte Pittman és Cesar Soto gitárosok, Roy Mayorga dobos, illetve Paul D'Amour basszer, de mellettük vendégként feltűnik a dalokban Pepper Keenan (C.O.C.), Eugene Hütz (Gogol Bordello) és Jello Biafra (Dead Kennedys, Lard) is. „Akárcsak bárki más, én magam is csupán átutazó vagyok az életben – mondja Al. – Figyelemmel kísérem a társadalmi, politikai és gazdasági változásokat, és megfogalmazom róluk a véleményemet is, ez ugyanis alkotmányos jogom. Sokan azt mondják, hogy a művészek meg a sportolók kussoljanak és törődjenek a maguk dolgával. Nos, nem: én is itt utazom veletek, és ha látok valamit, akkor mondok is róla valamit. Ez természetesen nagyban kihat az egyes albumok irányvonalára is. Mert ahelyett, hogy szép csendesen tönkrement kapcsolatokról, belső feszültségekről vagy az aktuális eheti fájdalmaimról énekelnék, inkább arról mesélek, mi történik egy útitárs szemszögéből nézve."

ministry_cA lemezre az alábbi szerzemények kerültek fel:

01. B.D.E.
02. Goddamn White Trash (feat. Pepper Keenan)
03. Just Stop Oil
04. Aryan Embarrassment (feat. Jello Biafra)
05. TV Song 1/6 Edition
06. New Religion
07. It's Not Pretty
08. Cult of Suffering (feat. Eugene Hütz)
09. Ricky's Hand

A megjelenés alkalmából most a New Religionhöz készítettek videót. Jourgensen egyébként az utóbbi hónapokban többször is meglebegtette, hogy a Ministryben már csak egy-két további album rejlik – igaz, ilyesmit korábban is hallottunk már tőle...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.