Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem Iommi limfómája miatt mondta le Tokiót a Black Sabbath

0522sabsMiután a Black Sabbath lemondta novemberre beharangozott japán fellépését, természetesen egyből megkezdődtek a találgatások arról, hogy esetleg ismét Tony Iommi állapota fordult-e rosszabbra. A limfómával küzdő gitáros szerencsére most eloszlatta ezeket a pletykákat.

„Köszönöm, hogy érdeklődtök az egészségi állapotom felől”, írta a Facebookon Iommi. „Nem igazán tudom, miként reppent fel a pletyka arról, hogy nem vagyok jól, miközben éppen nyaraltam… Ha egyszer limfómád volt, sosem múlik el a félelem attól, hogy egyszer vissza fog térni. De most csak annyit tudok mondani: jól vagyok, és rendszeres vérkép-vizsgálatokra járok.”

A november 21-22-ei japán Ozzfesten végül egyedül Ozzy Osbourne lép fel a Sabbath helyett bizonyos „barátok” társaságában. Mint emlékezetes, Ozzy & Friends márkanéven 2012-ben adott szólóbulikat az énekes, és akkor is egy eredetileg beharangozott európai Sabbath-turné helyett, amelyet Iommi akkoriban diagnosztizált limfómája miatt mondtak le. Azokon a bulikon szólócsapata mellett többek között Geezer Butler, Zakk Wylde és Slash is fellépett Ozzyval, de a felállás állomásról állomásra változott, attól függően, éppen ki hol tudott beugrani. Noha Tony egészségi állapota saját bevallása szerint meglehetősen ingatag, a banda ettől függetlenül is belengetett tavaly egy újabb Sabbath-nagylemezt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.