Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyszabású jubileumi megmozdulásra készül a Whitesnake?

0411dcKönnyen elképzelhető, hogy jövőre ismét produkál valami megmozdulást a Whitesnake ősfelállása. Az információ Neil Murray basszusgitárostól származik, aki tavaly kibékült David Coverdale-lel.

1978-ban jelent meg a Whitesnake első nagylemeze, a Trouble, amely a Deep Purple-évek után megalapozta David Coverdale későbbi önálló pályafutását. Ugyan a lemezt elkészítő felállás még kitartott az 1979-es Lovehunteren, a bandában ezután megkezdődött a tagok követhetetlen vándorlása, az őscsapat pedig rég a múlté – mindazonáltal számos régi fanatikus a mai napig esküszik a korai időszak bluesosabb vonalára. Ha hihetünk Neil Murray basszusgitárosnak, jövőre akár nekik is kedvezhet a zenekar.

„Amiatt, ahogy kiszorított a Whitesnake-ből az 1987-es album felvételei után, egészen tavalyig nem is beszéltem Daviddel", mondta a Rock Candy Magnek a basszer. „De aztán felvettük a kapcsolatot, és azóta nagyon szívélyes a kapcsolatunk. Tíz éve már felmerült a lehetősége annak, hogy ismét összehozzuk az eredeti bandát. Tudom, hogy egy nagyon komoly ajánlatot tettek le David elé, amire aztán nemet mondott. Micky Moody soha nem is bocsátotta meg neki a dolgot, amit meg is tudok érteni, hiszen nagyon bosszantó, amikor valaki megcsinálja a szerencséjét egy zenekarból, te pedig nem vagy ott. Viszont azt is tudom, hogy David akar csinálni valamit a lemez harmincadik évfordulója kapcsán, szóval akár történhetnek is dolgok."

Persze kérdéses, hogy miként kerülhetne képbe az ősfelállás a '87-es anyag jubileuma kapcsán, de akár a debüt negyvenedik évfordulójáról is szó lehet itt, ezt majd az idő eldönti. Amennyiben utóbbiról van szó, a 2012-ben elhunyt Jon Lord billentyűs kivételével mindenki részt vehetne az ünneplésben – ha az előbbiről, John Sykes felbukkanására nem fogadnánk nagyobb összegben...

 

Hozzászólások 

 
#2 Pasolini 2017-05-08 12:20
Vagy így, vagy úgy, teljesen mindegy. A lényeg úgyis Coverdale. És ami még ennél is fontosabb: hogy újra eljöjjenek hozzánk.
Idézet
 
 
+2 #1 bogar 2017-05-08 10:11
Covinak van most egy jó csapata. Nem hinném, hogy nagyobb lenne az érdeklődés, ha valamelyik régi felállást porolná le.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.