Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Portnoy segíti ki Rióban Corey Taylorékat

Mike Portnoy ül majd a Stone Sour dobcucca mögött a zenekar szeptember 24-ei Rock In Rio fesztiválos fellépésén Rio De Janeiróban, mivel a banda főállású ütőse, Roy Mayorga éppen arra a napra várja első lánygyermekének megszületését.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy kisegíthetem barátaimat és Roy tesómat a szükségben”, kommentálta a felkérést Mike. „Váratlan kihívás az is, hogy ismét látogatást tehetek Brazíliában, a világ egyik legfantasztikusabb közönségénél.” „Régóta vártuk a lehetőséget, hogy eljussunk Dél-Amerikába, és az idei Rock In Rio fantasztikus lesz”, tette hozzá Corey Taylor énekes. „Mivel Roy az első gyermekét várja, nélküle kell útra kelnünk, de így, hogy Mike ugrik be a helyére, a show egész biztos hatalmas lesz. Alig várjuk, hogy birtokba vegyük a színpadot, és az egyetlen módon nyomjuk, ahogy csak tudjuk: teljes gázzal, bele egyenesen az arcodba!”

Mayorga májusban ministroke-on esett át, de már felépült, és hamarosan meg is kezdődhetnek az új Stone Sour lemez munkálatai. Ez azért meglepő, mert a tavalyi Audio Secrecy még ki sem hűlt, és eddig úgy hírlett, a zenekar a közeljövőben csupán egy koncert DVD-t és egy feldolgozásokkal teli EP-t tervezegyetlen csomagban, még mindenképpen az idén. Azt egyelőre sajnos nem tudjuk, milyen dalokat dolgoznak fel, egyről saját bevallásuk szerint még ők maguk sem döntöttek.

Az idei Rock In Rio húzónevei rockban a Metallica, a Red Hot Chili Peppers és a Guns N’ Roses lesznek, de rajtuk és a Stone Sour-ön kívül Corey Taylor fellép még a fesztiválon a Slipknottal is. Emellett ott lesz még Brazíliában többek között a System Of A Down, az Evanescence, a Motörhead, a Coheed And Cambria, Tarja Turunen, illetve két brazil nagyság, a Sepultura és az Angra is.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Gérnyi Tamás 2011-09-15 10:48
Portnoy kezd olyan lenni, mint anno a norvég színtéren Hellhammer volt: lassan könnyebb lesz azt felsorolni, hol nem játszik éppen. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.