Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még további három szólóalbumot kell készítenie Ozzy Osbourne-nak

0502rickMég nem döntötték el a Black Sabbath tagjai, hogy lesz-e folytatása az idei visszatérő 13 lemeznek, de nem zárják ki a lehetőséget. Az ugyanakkor biztos, hogy egyiküknek más kötelezettségei is vannak.

„Nem tudom, lerontanánk-e a mostani lemez hatását, ha készítenénk még egyet”, mondta Tony Iommi a Revolvernek. „Én a magam részéről szeretném megcsinálni, de igazából még nem beszéltünk a témáról, tudod? De tényleg nem tudom, jó ötlet lenne-e ezek után, mert a 13 annyira jól megy. Biztos vagyok benne, hogy mindnyájunknak lenne hozzá kedve, de nem tudom. Talán meg kellene beszélnem a többiekkel.”

Saját bevallása szerint Geezer Butler sem gondolkodott még komolyan a lehetséges folytatásról. „Egyelőre örülök, hogy ezt elkészítettük. De ez nem úgy működik, hogy ó, ez listavezető volt, szóval most csináljunk még egy listavezető lemezt. Szerintem tudni fogjuk, ha képesek vagyunk rá, és azt is, ha nem. De ha bármit is erőltetni kell, biztosan nem csináljuk meg.”

„Azért nem akarom azt mondani, hogy lesz még egy lemez, mert nem szeretném, ha jövőre mindenki azt kérdezgetné tőlem, hogy mi van, hiszen azt mondtam, lesz még egy lemez”, szögezte le Ozzy Osbourne is. „Szóval inkább nyitva hagyom a lehetőséget. Én a magam részéről bármiben benne vagyok. Három lemezt még a saját zenekarommal is le kell szállítanom a kiadómnak. Az mindenesetre biztos, hogy mind zenélni fogunk. Valaki régebben megkérdezte tőlem, hogy csillagom van a hollywoodi Walk Of Fame-en, egyáltalán van még valami, amit nem értem el? Én meg azt feleltem: igen, még nem volt Amerikában listavezető albumom. De most már van. Szóval megpróbálom továbbra is folytatni a dolgaimat. Nem tudom… Az idő nagyon gyorsan megy. Nyitva hagyom az ajtót.”

A zenekar a héten megkezdte európai turnéját, Magyarországhoz legközelebb Prágában játszanak december 7-én. Új élő DVD-jük, a Live… Gathered In Their Masses a jövő héten jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Pitta 2013-11-24 16:36
Amilyen gyakorisággal megjelentek az utóbbi Ozzy stúdiólemezek, számomra meglepő, hogy még 3-ra kötöttek vele szerződést. Ehhez minimum motörhead-i tempóban kellene gyártania a cuccokat. És a tempó mellett minőség tekintetében is lehetne Lemmyék triója az etalon.
Idézet
 
 
-2 #2 ozzman 2013-11-24 14:20
én már más lemezekre nem is várok...
Idézet
 
 
#1 kmaker 2013-11-24 10:25
Hoppá! Akkor még 3 Ozzy lemez hátra van?
Nagyon jó, a Scream sok szempontból még jobb is a legutóbbi Sabbath lemeztől. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.