Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Maynard valószínűleg tréfált, Carey szerint lesz idén új Tool lemez

Noha Maynard James Keenan énekes mást mondott a hét elején, Danny Carey dobos egy azóta adott rádióinterjúban igyekezett megnyugtatni a Tool rajongókat: a Los Angeles-i mesterek mindenképpen megjelentetik idén hét év óta első stúdiólemezüket. Azt azonban még ő sem tudja, pontosan mikor kerülhet sor erre.

Ahogy arra mi is utaltunk a hét elején, Maynard James Keenan előszeretettel szívatja a sajtót és a rajongókat, és alighanem most is valami ilyesmiről lehet szó: noha a Tool különc frontembere a hét elején azt bírta lenyilatkozni, hogy a zenekar még egy hangot sem írt a régóta esedékes új albumhoz, Danny Carey dobosisten gyorsan igyekezett eloltani a Maynard kijelentései miatt keletkezett tüzet. „Valamikor idén lesz új lemez, de csak ennyit mondhatok”, felelte Danny az új-zélandi The Rock FM rádió kérdésére. „Minél előbb, annál jobb nekünk is. Minden nap dolgozunk, de őszintén mondom, hogy sosem lehet kiszámítani a dolgokat. Mi nagyon izgatottak vagyunk a zene miatt, remélhetőleg a rajongók is azok lesznek.”

A banda webmestere nemrég azt nyilatkozta, hogy a csapat már az album felét elkészítette – igaz, a munkát az egyik meg nem nevezett zenekari tag robogós balesete lassította le januárban.

A Tool a 2006-os 10.000 Days óta nem adott ki új albumot. Májusban ugyanakkor már biztosan ott lesznek a japán OzzFesten, sőt, ha minden igaz, további élő fellépéseket is terveznek idén. Emellett egyéb projektekben is gondolkodnak, de ezek mibenlétéről egyelőre még semmit sem tudni. Aki már nem bírja a várakozást, a frontember Puscifer zenekarának Donkey Punch The Night című új EP-jével vigasztalódhat februárban, amire két saját új szerzemény mellett a csapattól igen bizarr feldolgozások kerülnek.

 

Hozzászólások 

 
#2 Myth 2013-02-11 21:09
Idézet - Myth:
Háááááááááát...inkább ne siessék el.


Mondjuk az se lenne túl jó ha túlbonyolítanák :D elvégre ha felénél járnak, és már legalább 2010 óta forr a kondér...

én 2014-es kiadásra voksolnék.
Idézet
 
 
-1 #1 Myth 2013-02-11 21:05
Háááááááááát...inkább ne siessék el. Maynarddel kapcsolatban azért elég vészjóslóan látszik, hogy annyira nincs a szíve már a Toolban, úgy érzi, mindent elmondott, amit már el akart mondani - furcsa módon a 10000 Daysnél ez fordítva volt, a hangszerseket éreztem kicsit ihlettelenebbne k(kivéve Justint) - pl a Rosetta Stoned a Third Eye, Right in Two a 46&2 újrahasznosítot t verziójának hallatszott sok helyen. Ennek ellenére még jó korongnak számít az én szememben, az első fele a Potig bezárólag talán az eddigi legkonzisztense bb teljesítmény tőlük az Undertow óta. Kivéve talán a Jambi - Adam próbálja a Meshuggah-t felidézni a riffel, de egy idő után unalmassá válik a jellegzetesen minimalista stílusának meg nem bocsájtóan:D Maynard dalszövege+a gitárszóló azért még megmentette.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.