Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris sokat javult Don Dokken állapota a januári interjúhoz képest

Hétvégén járta be a nemzetközi rockmédiát a The Classic Metal Show januári adásának kivonata, amelyben megrendült egészségi állapotáról beszélt Don Dokken. A zenekar most közleményben tudatta: a frontember állapota már az elmúlt egy hónapban is sokat javult.

0712dokken

Tegnap mi is beszámoltunk Don Dokken egy januárban adott interjújáról, amely azonban csak most járta be a médiát. Ebben a 66 éves énekes arról beszélt: valami durván félrement tavalyi gerincműtétje során, ezért kezét alig tudja mozgatni, és nincs sok reménye a teljes felgyógyulásra.

Az interjú természetesen világszerte elég komoly port kavart, így a Dokken vasárnap hivatalos közleményt adott ki a témában. „Don 2019 novemberében nyak- és gerincműtéten esett át. Ennek során felmerültek bizonyos komplikációk: jobb karja és keze részlegesen megbénult, teste pedig összességében is legyengült”, áll a nyilatkozatban. „A januári interjú óta Don már sokkal jobban van, és orvosai szerint teljes felépülés várható nála, de mindez időbe telik. Továbbra is nehézséget jelent számára tárgyakat megemelni és megtartani, és jelen állás szerint nem képes gitározni, a hangját azonban mindez nem érinti. Ezzel együtt a zenekar koncertmenetrendje változatlan. Don új zenéket ír, jó hangulatban van, várja a fellépéseket, és nagyra értékeli az irányában megnyilvánuló támogatást. Az idei évre további koncertek is várhatók a zenekartól, csak színpadi bukfencezésben ne reménykedjen senki.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.