Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemmy: „Néha nem tehetsz mást, mint hogy követed az orvosi utasításokat”

Hivatalos sajtóközleményében Lemmy Kilmister kemény döntésként jellemzi, hogy a Motörhead lemondta hátralévő fesztiválfellépéseit, de arról biztosítja a rajongókat, hogy a csapat hamarosan visszatér a koncertszínpadokra.

„A Motörhead mélyen sajnálja, hogy minden rajongónak csalódást kellett okoznia ezen a nyáron”, áll a nyilatkozatban. „A zenekar úgy döntött, hogy lemondja a nyári koncerteket. Az orvosok erőteljesen azt tanácsolták, hogy Lemmy szánjon rá egy kis időt arra, hogy a szervezete ismét egyensúlyba kerüljön. Ennek érdekében kezelőorvosával együtt arra jutottak, hogy a lehető legjobb egy kis pihenés lesz. Ezzel együtt biztosíthatunk mindenkit, hogy az őszi turné olyan robbanékony, hangos és hihetetlen lesz, mint a korábbiak is.” „Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat”, teszi hozzá Lemmy. „Kemény döntés volt ez számomra, mert nem szeretek csalódást okozni a rajongóknak, főleg olyan időkben nem, amikor a gazdaság rossz állapotban van, és az emberek arra költötték a pénzüket, hogy lássanak minket. Néha azonban nem tehetsz mást azt leszámítva, hogy követed az orvosi utasításokat. De biztosak lehettek benne, hogy visszatérünk, és szétrúgjuk mindenki seggét.”

Pár, a napokban adott interjújában a Motörhead dobosa, Mikkey Dee is beismerte, hogy aggódik Lemmyért, akinek nemrég defibrillátort kellett a szívébe ültetni, ezt követően nem sokkal pedig egy szerencsétlen esés miatt vérömleny alakult ki nála.

A zenekar új lemeze szeptemberben jelenik meg Aftershock címmel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 zombee 2013-07-03 17:49
Nem lennék annak a vérömlenynek a helyében, mit fog az kapni Lemmy-től... :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.