Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kirk Hammett is felbukkanhat az új Exoduson?

0104kirkgaryAkár Kirk Hammett is vendégszerepelhet az Exodus új albumán, amelynek valamikor idén esedékes a megjelenése. A Metallica gitárosa a héten fel is lép egykori zenekarával egy San Francisco-i horrorgálán.

Gary Holt és Kirk Hammett a hétvégén közösen szerepelt a Metal Zone című, népszerű Bay Area-i rádióműsorban. „Egyelőre még nem kezdtük meg a felvételeket, csak írunk”, mondta az utóbbi három évet javarészt a Slayerben lehúzó Holt a régóta esedékes új Exodus lemez munkálatairól. „Valahogy megtaláltam a módját, hogy dalokat írjak, és közben ne bolonduljak meg teljesen… A nóták mindenesetre őrületesek, új szintet értünk el a brutalitásban. Olyan súlyos a lemez, hogy az emberek összeszarják majd magukat tőle! Most már gyakorlatilag non-stop ezzel foglalkozunk, Tom Huntinggal minden nap jammelünk a témákon.” Miután a műsorvezető megkérdezte, Kirk felbukkan-e a lemezen vendégként, a Metallica gitárosa azonnal lecsapott az alkalomra. „Micsoda nagyszerű ötlet! Totálisan benne lennék, hogy felnyomjak egy szólót a lemezre!”

Az már biztos, hogy az Exodust a ’80-as évek elején megalapító Hammett is színpadra lép majd a csapat és a Death Angel ráadásában a San Francisco-i Regency Ballroomban, a február 6-8. között megrendezendő Fear FestEviL nevű horrorfesztiválon. Kirk főszervezőként jegyzi a rangos eseményt, amelynek keretében többek között természetesen koncerteket is tartanak: a Bay Area thrashereit Hammett eredeti bandája, az Exodus, illetve a Death Angel képviseli majd, de a Carcass és a retro-metalos Orchid is fellép. Kirk az utóbbi években többször is felbukkant az Exodusnál ilyen-olyan eseményeken.

Az Exodus már biztosan ott lesz az idei FEZEN fesztiválon.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 kmaker 2014-02-06 21:52
szerintem ez egy halva született ötlet.
lars, vagy james, vagy csak simán a metallica menedzsmentje közbe fog lépni, és nem lesz belőle semmi.
Idézet
 
 
+6 #4 Flagellator1974 2014-02-03 19:13
"Jó dolog a haverság, de a lemezen remélhetőleg csak vokálozni fog. :P Gitáron bármit játszik, lefele húzza az átlagot, Holt és Altus sokkal jobbak.

Eredetileg is kurva jó gitárosokról beszélünk: Holt már fiatalon is klasszis volt, Altusról meg jobb, ha nem beszélünk, mert róla nincs mit. Hammet sem rossz, de neki nincsenek kihívások az utóbbi időben. Holt meg ugyancsak be van járatva ezidőtájt, bár ő lenne a legboldogabb, ha nem így lenne.
Idézet
 
 
+7 #3 necromedve 2014-02-03 19:04
Jó dolog a haverság, de a lemezen remélhetőleg csak vokálozni fog. :P Gitáron bármit játszik, lefele húzza az átlagot, Holt és Altus sokkal jobbak.
Idézet
 
 
+9 #2 Motörbreath 2014-02-03 17:27
Eleve király, ha egy színtér zenekarai összetartanak, másrészt mégiscsak alapítótag volt Kirk, jó látni, hogy ennyi év után is él a haverság.

No life 'til leather!
Idézet
 
 
+9 #1 Sárvári Gábor 2014-02-03 16:59
Kíváncsian várom! Mintha Kirk keresné az ihletet. Sokszor játszik mostanában az Exodus-szal meg a Death Angel-el! Jók ezek a kis vendégszereplés ei!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.