Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kenyér és cirkusz Awaytől és társaitól

0104taucrossPillar Of Fire címmel jelenik meg nyáron a Tau Cross második nagylemeze, amelyről most a harmadik dal is meghallgatható. A projektben Michel „Away" Langevin, a Voivod doboslegendája egyesítette erőit az Amebix basszer/énekesével, Rob „The Baron" Millerrel.

2015-ben jelent meg a Tau Cross első nagylemeze, amelynek július 21-én a folytatása is megérkezik a Relapse kiadó gondozásában. Michel „Away" Langevin és Rob „The Baron" Miller társai a Misery és a War/Plague zenekarok tagságából verbuválódtak, és az új album ugyanúgy számos stúdióban, javarészt távmunkában készült, mint az első, és James Adams billentyűs látta el a produceri feladatokat.

A zenekar extra hangszerekkel, így többek között skótdudával, tekerőlanttal is színesítette a dalokat, amelyekbe ezúttal több ambient elem került, mint legutóbb. A dalok témái ezúttal is olyasmiket ölelnek fel, amelyek Rob és Away lelkivilágához közeliek: így szó esik különféle politikai konspirációkról és természetesen földönkívüliekről is. „A Pillar Of Fire azon ötletek folytatása, amelyeket az első lemezen kezdtünk el kibontani, de most egyenlőbben osztottuk meg egymás között a dalszerzési feladatokat, és más textúrákat is bemutatunk a dalokban. Ennek köszönhetően a Tau Cross inkább tűnik majd folyamatosan működő zenei egységnek, akik a saját környezetükben alkotnak, mintsem egyszeri jelenségnek”, mondja a banda.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

taucross_c01. Raising Golem
02. Bread And Circuses
03. On The Water
04. Deep State
05. Pillar Of Fire
06. Killing The King
07. A White Horse
08. The Big House
09. RFID
10. Seven Wheels
11. What Is A Man
12. Three Down (bónusz)
13. We Are The Terror (bónusz)
14. In Time (bónusz)

A már ismert Deep State és Killing The King című szerzemények mellett máris meg lehet hallgatni a Bread And Circusest is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.