Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Keményen visszaszólt Bill Wardnak Ozzy (?) Osbourne

Nemhogy bocsánatot nem kér Bill Wardot érintő korábbi kijelentéseiért Ozzy Osbourne, hanem megismétli azokat abban a nyilatkozatban, amelyet a dobos tegnapi közleménye után adott ki. Ezek után aligha hinnénk, hogy a Black Sabbath következő lemezén és turnéján Ward dobolna majd…

„Sosem akartam ezt nyilvános fórumon megvitatni, de Bill nyilatkozata nem hagyott számomra más lehetőséget”, írta a Facebookon Ozzy (helyében nyilván valaki más, de ebbe most ne kössünk bele, ugyanakkor tény, hogy a közlemény eredeti, angol szövegezése kísértetiesen emlékeztet Sharon Osbourne szóhasználatára). „Hűha, Bill, mi a faszomról beszélsz? Nem tudok tőled elnézést kérni a kommentárjaimért vagy a véleményemért, amiket a Black Sabbath 13 lemeze kapcsán és a turné során adott interjúkban mondhattam – te is pontosan tudod, hogy fizikai értelemben véve teljesen elbaszott állapotban voltál. Tony, Geezer és én nem hittünk abban, hogy képes lennél minden este végigcsinálni egy kétórás koncertet dobszólóval, így úgy döntöttünk, továbblépünk. Tony állapotát is tekintetbe véve úgy éreztük, az idő nem nekünk dolgozik.”

Ozzy szerint Ward maga is tisztában van a hiányosságaival, amelyeket egyébként eleve nehezen tagadhatna. „Bill, fejezd be ezt a ködösítést az aláíratlan szerződésekkel kapcsolatban, és legyünk őszinték: mélyen legbelül te is tudtad, hogy nem lennél képes elkészíteni a lemezt és végigcsinálni a tizenhat hónapos turnét. És szerencsétlenségedre az ösztöneink helyesnek bizonyultak, hiszen 2013 óta többször is kórházba kerültél – legutóbb egy vállműtét miatt, aminek kapcsán te is azt mondod, hogy csak most épültél fel belőle teljesen. Mindez azt jelentette volna, hogy le kellett volna mondanunk a világ körüli turnénkat. Akkor most hogy lehet ez az egész mégis az én hibám? Ne játszd tovább az áldozatot, hanem légy őszinte magaddal és a rajongóinkkal is! Bill, nagyon régóta ismerjük egymást, szóval még azelőtt fejezzük ezt be, hogy elharapózna. Isten áldjon, szeretlek, Ozzy.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #9 Sepumark 2015-04-17 19:22
Idézet - Venomádi:
Meglehetősen szánalmas fb-n üzengetni még mindig. Ugyanakkor Osbourne nem hiszem, hogy egy árva betűt is megtalálna a billentyűzeten.

Ja... ezért dumál mindig Cavalera helyett is az asszony :)
Idézet
 
 
+1 #8 Jézus 2015-04-17 17:43
Ha én Bill lennék, akkor én is Ozzy-val és a Sabbath-tal foglalkoznék, ilyen botránykeltően persze. Szegény öreg, kövér, kondija sincs, mégis mivel kéne felhívja magára a figyelmet? Ez válik be a legjobban, ő is jól csinálja és az Osbourne-család is.
Idézet
 
 
+10 #7 shmonsta 2015-04-17 17:02
Billnek azt kéne megérteni, hogy ő a Sabbath nélkül azért nem ugyanaz, mint a Sabbath Bill nélkül. Ezen ő veszít nagyobbat.
Idézet
 
 
+19 #6 bogar 2015-04-17 14:33
Idézet - Assassin:
Zsémbes vénemberek! :D Ez már a második gyermekkor... :D


Tényleg! :-)

Újra kellene forgatni a Szomszéd nője mindig zöldebb-et, Ozzy-val és Bill-lel. A nyanya meg - akire hajtanak - lehetne Tina Turner vagy Cher! Megnézném, vagy háromszor egymás után. :-))
Idézet
 
 
+15 #5 Assassin 2015-04-17 13:46
Zsémbes vénemberek! :D Ez már a második gyermekkor... :D
Idézet
 
 
+7 #4 Jézus 2015-04-17 13:40
Idézet - Venomádi:
Meglehetősen szánalmas fb-n üzengetni még mindig. Ugyanakkor Osbourne nem hiszem, hogy egy árva betűt is megtalálna a billentyűzeten.


Osbourne megtalálta, csak nem épp Ozzy.

Amúgy szerintem zseniálisak ezek a húzások a Black Sabbath és Ozzy körül, amik szinte kizárólag Sharonnak köszönhetőek. Most is az egész világ róluk beszél, nem?
Idézet
 
 
+7 #3 sanyi 2015-04-17 11:54
Idézet - Venomádi:
Ugyanakkor Osbourne nem hiszem, hogy egy árva betűt is megtalálna a billentyűzeten.


Ozzy, egy Computer God.
Neki kellett volna énekelnie a dalt. :D
https://www.youtube.com/watch?v=mivg-F4UYko
Idézet
 
 
+7 #2 bogar 2015-04-17 11:50
Kát órásakat már ők sem tudnának. Másfél óra volt a BS turné műsorideje. Abban volt matatás a húrokon + dobolás a dobokon, így Ozzy kb. 70-75 percet volt a deszkákon.
Persze Bill valszeg ezt sem bírná szuflával, de legyünk tényszerűek.
Idézet
 
 
+20 #1 Venomádi 2015-04-17 11:27
Meglehetősen szánalmas fb-n üzengetni még mindig. Ugyanakkor Osbourne nem hiszem, hogy egy árva betűt is megtalálna a billentyűzeten.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.