Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre visszatér a Black Country Communion

0721ghjbNoha meglehetősen csúnyán ért véget a történet annak idején, a jelek szerint elásta a csatabárdot Glenn Hughes és Joe Bonamassa: a rajtuk kívül Jason Bonhamet és Derek Sheriniant is soraiban tudó Black Country Communion bejelentette, hogy 2017-ben ismét aktivizálja magát.

„Épp felújítjuk a benzintankot, és javítjuk a rakétát”, tette közzé Kevin Shirley, a Black Country Communion állandó producere a Facebookon. „Készülünk az újabb 2017-es felszállásra, és eléggé feltüzelt a dolog… Készen álltok egy újabb adag BCC-re?” Emellett a zenekar dobosa, Jason Bonham is kitett egy fotót a csapatról szintén a Facebookra, egy szimpla „2017!!!” felirat mellett, Hughes pedig annyit írt, hogy mindenki készüljön fel a Black Country Communion újraindítására jövőre. Egy másik posztban még azt is hozzátette, hogy az idő minden sebet begyógyít…

Minderre alighanem szükség is volt, mivel a zenekar három évvel ezelőtt meglehetősen csúnya körülmények között állt le. Joe Bonamassa 2013 tavaszán jelentette be, hogy a jövőben biztosan nem kíván részt venni a három kiváló lemezt megjelentetett szupergroup tevékenységében, miután összerúgta a port Hughes-zal a basszer/énekes arról szóló médianyilatkozatai után, hogy Joe miatt nem tervezhet turnét a csapat. Jason Bonham dobos korábban már megpendítette, hogy a Black Country Communion akár más gitárossal is működőképes lehetne, de Bonamassa a lelépésével egyidejűleg egyértelművé tette: nem engedi meg nekik a névhasználatot az eredetitől eltérő felállásban. Akkor biztosnak tűnt, hogy a 2012-es Afterglow albumnak ezen a néven soha többé nem lesz folytatása, most azonban úgy tűnik: szerencsére mégis.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.