Shock!

október 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jimmy Gnecco lehet a Velvet Revolver új énekese

Végre pont kerülhet a Velvet Revolver idegőrlő énekeskeresésére, legalábbis Matt Sorum egy friss interjúja szerint. „A srácok épp otthon vannak, kipróbálnak egy srácot”, mondta a dobos a The Vine-nak, és azt is elárulta, kiről van szó.

„Egy szobában ülnek, és egy Jimmy Gnecco nevű énekest figyelnek az Ours nevű bandából. Meglátjuk, mi sül ki a dologból, és van már pár ötletünk ezutánra is. Slash mindenképpen csinál most egy újabb lemezt, de nem tudom pontosan, mik a turnétervei. De mindannyian nyitottan állunk ahhoz, hogy csináljunk valamit közösen”, nyilatkozta Sorum.

A Velvet Revolver hangszeresei Scott Weiland énekes 2008-as távozása óta először idén szeptember 13-án, a New York-i Road Recovery jótékonysági koncerten álltak együtt színpadon. Slash, Duff, Matt Sorum és Dave Kushner, illetve a három ex-gunner régi kollégája, Gilby Clarke gitáros az Ours énekesével, Jimmy Gneccóval játszotta el a Velvet Revolver Slitherét, a Guns It's So Easyjét és Jimi Hendrix Hey Joe-ját.

A 38 éves énekes/gitáros Jimmy eddig négy nagylemezt jelentetett meg 1992-ben alakult rockbandája, az Ours élén, a legutóbbi, 2008-as Mercy (Dancing For The Death Of An Imaginary Enemy) című anyag Rick Rubin producerrel készült el.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.