Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jimmy Gnecco lehet a Velvet Revolver új énekese

Végre pont kerülhet a Velvet Revolver idegőrlő énekeskeresésére, legalábbis Matt Sorum egy friss interjúja szerint. „A srácok épp otthon vannak, kipróbálnak egy srácot”, mondta a dobos a The Vine-nak, és azt is elárulta, kiről van szó.

„Egy szobában ülnek, és egy Jimmy Gnecco nevű énekest figyelnek az Ours nevű bandából. Meglátjuk, mi sül ki a dologból, és van már pár ötletünk ezutánra is. Slash mindenképpen csinál most egy újabb lemezt, de nem tudom pontosan, mik a turnétervei. De mindannyian nyitottan állunk ahhoz, hogy csináljunk valamit közösen”, nyilatkozta Sorum.

A Velvet Revolver hangszeresei Scott Weiland énekes 2008-as távozása óta először idén szeptember 13-án, a New York-i Road Recovery jótékonysági koncerten álltak együtt színpadon. Slash, Duff, Matt Sorum és Dave Kushner, illetve a három ex-gunner régi kollégája, Gilby Clarke gitáros az Ours énekesével, Jimmy Gneccóval játszotta el a Velvet Revolver Slitherét, a Guns It's So Easyjét és Jimi Hendrix Hey Joe-ját.

A 38 éves énekes/gitáros Jimmy eddig négy nagylemezt jelentetett meg 1992-ben alakult rockbandája, az Ours élén, a legutóbbi, 2008-as Mercy (Dancing For The Death Of An Imaginary Enemy) című anyag Rick Rubin producerrel készült el.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.