Shock!

október 23.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jimmy Gnecco a Velvet Revolverben: spontán akció vagy tesztelés?

Néhány hete nem esett szó a Velvet Revolver körül évek óta húzódó énekes-kavarásokról, így rosszul is éreznénk magunkat, ha nem adhatnánk hírt a legfrissebb pletykákról. Ezek alapján nem elképzelhetetlen, hogy egy viszonylag ismeretlen arc lehet majd a befutó, az Ours nevű csapat frontembere, Jimmy Gnecco.

„Slash és én New Yorkban játszottunk néhány hete, ahol Matt Sorum is ott volt”, mondta Duff az OC Weeklynek. „Ott felbukkant egy énekes, akivel akár dalokat is írhatunk majd… Igazság szerint egyikünk sem azzal foglalkozott az utóbbi években, hogy bárkit is találjon a bandába, mind más dolgokkal voltunk elfoglalva. Azt hiszem, miután Scott-tal elromlottak a dolgok, arra számítottunk, hogy gyorsan megtaláljuk a megfelelő embert. Aztán ahogy eredménytelenül teltek el a hónapok, már úgy áltunk hozzá, hogy ó, bassza meg… Nem mondtunk le a bandáról, de nem erőltethetsz bele egyetlen énekest sem egy ilyen szituációba, a dolgoknak maguktól kell megtörténniük. Az, ahogyan néhány hete zenéltünk ezzel az énekessel, teljesen természetesnek tűnt. Meglátjuk, mit hoz a jövő, és majd vissza is térünk erre később.”

A basszusgitáros a szeptember 13-ai Road Recovery jótékonysági koncertről beszél, amelyet problémás fiatalok, gyerekek megsegítésére rendeznek meg minden évben. A három ex-gunner Velvet Revolver muzsikus, a banda másodgitárosa, Dave Kushner, illetve Slashék egykori Guns N’ Roses-os cimborája, Gilby Clarke gitáros itt az Ours nevű csapat énekesével, Jimmy Gneccóval játszotta el a Velvet Revolver Slitherét, a Guns It’s So Easyjét és Jimi Hendrix Hey Joe-ját. Duff tehát óvatosan fogalmazott az interjúban, mivel azonban a fellépésen Jimmy a teljes Velvet Revolver élén énekelt annak dacára, hogy a banda Scott Weiland 2008-as távozása óta nem koncertezett nyilvánosan, nem zárnánk ki teljesen annak lehetőségét, hogy nem is annyira spontán akcióról volt itt szó, hanem kicsit többről...

A 38 éves énekes/gitáros Jimmy eddig négy nagylemezt jelentetett meg 1992-ben alakult rockbandája, az Ours élén, a legutóbbi, 2008-as Mercy (Dancing For The Death Of An Imaginary Enemy) című anyag Rick Rubin producerrel készült el.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Dani 2011-10-07 18:54
a felvétel alapján azért elég spontánnak tűnik a dolog. ritka ennyi kezdés előtti bénázás/lötyögés a főhősökkel a színpadon ilyen kaliberű arcoknál... :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.