Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét nagy sikerrel kezdett a listákon a Bon Jovi új albuma

Június 7-én jelent meg a Bon Jovi új albuma, a Forever. Ez már a tizenhatodik nagylemez a sorban a zenekartól, és papírforma szerint igen magasan kezdett a nemzetközi eladási listákon.

0314bonjovi

Utoljára négy éve, 2020 címmel jelentetett meg új dalokat a Bon Jovi, nemrég azonban megérkezett a folytatás az Island Recordsnál. A Forever szokás szerint igen erősen indított az eladási listákon: az Egyesült Államokban 48 ezer példány ment el belőle a nyitóhéten, ami a Billboard-lista összesített fogyásokból generált Top 200-ának ötödik helyére bizonyult elegendőnek. A teljes albumok listáján ugyanakkor az élen kezdett a banda, és érdemes megjegyezni, hogy a 48 ezer példányból 8 ezer vinylen talált gazdára – a zenekarnak az 1991-es vonatkozó SoundScan-mérések óta nem fogyott egy héten ennyi bakelitlemeze egy kiadványból. Érdemes megjegyezni, hogy a Forever gyakorlatilag megduplázta a 2020 első heti amerikai eladásait, a legutóbbi lemez ugyanis 24,7 ezer példánnyal „csak” a Billboard-lista 19. helyéig jutott – ez nagyon komoly visszaesést jelentett, ugyanis az ezt megelőző három soralbum az első helyen kezdett.

A Forever listavezető lett Svájcban, a második helyen indított Németországban és Ausztriában, a harmadikon Nagy-Britanniában és Svédországban, a negyedik Ausztráliában és Belgiumban, illetve a hetedik Japánban.

 

Hozzászólások 

 
#1 Lakati Lászlóné Magdolna 2024-06-21 20:32
Imádom a kezdettől fogva a eggyuttes minden számát az utolsó nagylemez viszi a prímet de egyébként minden lemezük egy nagy HaB a Tortán IMÁDLAK TÉGED Jovi
Te Voltal Vagy és Leszel a Nagyvilágnak és a Rajongóinak PERSZE nem utolsósorban nekem
Imádlak kedvesem
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.