Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét műtötték Ozzy Osbourne-t, idén már biztosan nem áll színpadra

1017ozzyÖsszes 2019-es koncertjét elhalasztotta Ozzy Osbourne. Az énekesnek egy régi. de nagyon súlyos sérülése újult ki, emiatt nem léphet már színpadra idén.

Tovább folytatódik Ozzy Osbourne tavaly ősszel kezdődött pechszériája. A 70 éves énekest korábban is sokszor sújtották különböző betegségek vagy kisebb-nagyobb balesetek, az utóbbi időszakban azonban különösen rossz szériát fut: ősszel egy elfertőződött kézseb miatt szorult kezelésre és kényszerült koncertek törlésére, majd nagyon súlyos léguti fertőzést kapott.

Az eddigi állás az volt, hogy Ozzy május végén visszatérhet a koncertszínpadokra, de most úgy fest, idén már nem is lesz több fellépése: lábadozása alatt az énekes elesett otthon, aminek következtében egy régi, 2003-as sérülése is kiújult. Utóbbi ugye az az eset, amikor az énekes egy quaddal szenvedett balesetet, és a nyakcsigolyái is roncsolódtak. A kiújult problémák miatt márciusban újra műteni kellett. „El sem hiszem, hogy megint új időpontra kell átkötni a turnédátumokat”, kommentálta a történteket Ozzy. „Szavakkal ki sem tudom fejezni, mennyire felzaklat, dühít és elkeserít, hogy nem fogok tudni turnéra indulni. Hálás vagyok a szeretetért és a támogatásért, amit kapok a családomtól, a zenekaromtól, a barátaimtól és a rajongóimtól, tényleg csak ennek köszönhetően tudok előre haladni. Azért tudjátok: napról napra jobban vagyok, teljesen rendbe fogok jönni, és befejezem a turnét is. Visszatérek!”

Ozzy lábadozása alatt komoly orvosi felügyelet alatt marad, és a mostani állás szerint 2020 februárjától turnézhat újra.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2019-04-05 13:28
God Bless Ozzy!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.