Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iron Maiden: „Semmilyen értelemben sem ez az utolsó turnénk”

0703daveyJelenleg Észak-Amerikában koncertezik az Iron Maiden, akik még mindig a 2015-ös The Book Of Souls lemez turnéját nyomják, hamarosan azonban jön egy kis szünet. Viszont repkedjenek akármilyen pletykák, leállásról, visszavonulásról szerencsére szó sincs.

Steve Harris 2012-ben elég komoly port vert fel, amikor azt nyilatkozta, hogy újabb tíz év már biztosan nincs az Iron Maidenben, és azóta ugyebár Bruce Dickinson már egy rákos megbetegedésen is átesett. A basszer legutóbb azonban szerencsére már azt mondta a témáról, hogy minimum egy lemez még biztosan van a bandában, és most Dave Murray egy friss interjúja alapján sincs napirenden a Maiden nyugdíjazása. „Nem állunk le a mostani turné után, semmilyen értelemben sem ez az utolsó turnénk”, szögezte le a gitáros a The Press-Enterprise-nak. „Befejezzük ezt a mostanit, amit nagyon élvezünk, aztán kiveszünk egy kis szabadságot, jövőre pedig néhány meglepetés érkezik.”

Dave-től azért persze megkérdezték, őt személy szerint hogyan érintené, ha hirtelen, egyik napról a másikra befejeződne a Maiden sztorija. „Ha holnap véget érne ez az egész, szerintem őszintén elmondhatnám: nagyon boldog és szerencsés vagyok. Mindent megvalósítottam, amit akartam, és nagyon élveztem ezt az egészet. Már magát azt is, hogy milyen helyekre jutottam el – alapból sosem jutsz el a világ ennyi részére. Mi viszont a turnék révén számos alkalommal bejártuk a világot, ami már önmagában is hatalmas élményt jelentett. Meg persze az is, hogy közben zenéltünk, és ebben az egyszerre melodikus és agresszív formában fejezhettük ki önmagunkat. Ami pedig a jövőt illeti, még mindig bőven van mit csinálnunk, hiszen az ember folyamatosan új dolgokat fedez fel, és minden nap megpróbál teremteni valami frisset.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 ördöngös 2017-07-05 18:13
Világ egyik legjobb élete ,mindenfelé turnézni,szétné zni,zenélni.
Idézet
 
 
+21 #2 Sziegl Zsolt 2017-07-04 15:25
Ugyan mi mást csinálnának?Nekik ez az élet rendje.Szerencsénkre!B ele lehet gondolni abba,hogy ha már nem a pénzért csinálják,(bizt os nem azért!)akkor miért hagynák abba?Szerintem bele is őrülnének a nyugdíjazásba.Persze egy-két évig biztos élveznék a szabadságot,de aztán újra nyomnák.Köszönjük nektek fiúk,hogy értünk vagytok!
Up The Irons!!!
Idézet
 
 
+20 #1 shmonsta 2017-07-04 12:33
A Maiden turnézik, aztán lemezt készít. Ez a világ rendje. Remélem még sokáig így is marad.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.