Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iron Maiden: egy lemez még biztosan készül

Tekintve, hogy a tagság már a hatvanas éveiben jár, az Iron Maiden zenészei is elég nyíltan fejtegették az utóbbi években: a zenekar nem tart majd örökké. Steve Harris most azonban még minimum egy lemeznyi körre jónak érzi magukat.

0708fir1

Pár hete Sopronban is ismét hatalmas sikerrel koncertezett az Iron Maiden, akik túlzás nélkül népszerűbbek, mint valaha, ám a zenekar elvi szinten már alighanem gondolkodik a majdani finálén. Steve Harris 2012-ben például azt nyilatkozta, hogy egy újabb évtized már biztosan nincs a csapatban. Ez azóta megdőlni látszik: később maga a főnök is azt valószínűsítette, hogy minimum egy lemezt még leszállítanak, most pedig ezt erősítette meg.

„Teljesen biztos vagyok benne, hogy készítünk új lemezt, és utána turnéra is indulunk, hogy megtámogassuk”, fogalmazott a basszer a brit Metal Hammernek. „De azt nem tudom, hogy meddig fog tartani az a kör. Az utóbbi húsz évben már elég rendszeresen beszélgetünk erről a témáról, és ahogy telnek az évek, úgy tűnik egyre kézzelfoghatóbbnak, hogy egy nap eljutunk odáig, amikor már nem tudunk tovább turnézni. De nem akarok ezen agyalni. Az embernek ki kell élveznie a pillanatot.”

A Maiden legutóbbi nagylemeze 2015-ben jelent meg The Book Of Souls címmel.

 

Hozzászólások 

 
#2 samu 2018-07-30 18:11
Idézet - G Varkonyi:
Ez nagyon jó hír, számomra a Book of Souls az egyik legjobb lemezük, simán hozza a nyolcvanas évek szintjét (csak persze eléggé más műfajban). Értelemszerűen akkor sem kellene szégyenkezniük, ha az lenne az utolsó lemezük a sorban.

akartam ehhez a hozzászóláshoz zöld kezet nyomni, de valamiért nem tudok, így hát elmondom így, írásban: tökéletesen egyetértek minden szavaddal, szívemből szóltál. Ők a legnagyobbak. a soproni koncert fenomenális volt.
Idézet
 
 
-1 #1 SiriKeeton 2018-07-27 13:17
Ez nagyon jó hír, számomra a Book of Souls az egyik legjobb lemezük, simán hozza a nyolcvanas évek szintjét (csak persze eléggé más műfajban). Értelemszerűen akkor sem kellene szégyenkezniük, ha az lenne az utolsó lemezük a sorban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.