Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iron Maiden: „Egy darabig még mindenképpen mehet tovább a zenekar”

Steve Harris szerint még biztosan mehet tovább az Iron Maiden, de ő maga sem tudja, hogy meddig. A zenekar jövőre mindenesetre egy nagyszabású észak-amerikai turnét játszik majd.

0618maidenb

„Igyekszem nem sokat gondolni erre, mert nem igazán kellemes az embernek azon jártatni az agyát, hogy mikor fejeződik be a pályafutása”, mondta Harris Mitch Lafon podcastjében, amikor felmerült a kérdés, hogy meddig mehet még tovább az Iron Maiden. „Magától értetődően most már sokkal inkább a karrierünk végén járunk, mintsem az elején, szóval ez van. De őszintén úgy gondolom, hogy egy darabig még mindenképpen mehet tovább a zenekar, csak hát sosem tudhatod előre, mi történhet. A mi korunkban már el kell fogadnia az embernek, hogy ez így megy, főleg azután, ami Bruce-szal történt pár évvel ezelőtt. Így aztán az a lényeg, hogy élvezzük a koncerteket és az életet, és egyszerűen csak jól érezzük magunkat. Márpedig szerintem most talán jobban élvezzük ezt az egészet, mint valaha. De fogalmam sincs, meddig folytathatjuk még. Igazság szerint már húsz éve vagy még régebben kérdezgetik tőlünk ezt, és még mindig csináljuk. Csinálni is fogjuk, amíg képesek vagyunk rá, és persze élvezzük is. De ki tudhatja előre, meddig lesz ez így? Főleg, hogy más tényezők is közbeszólhatnak. Az ilyesmit egyszerűen nem láthatod előre. De ismétlem: nem szeretek ezen túl sokat agyalni, mert most jól érezzük magunkat, így aztán nem szeretnénk ilyesmiken törni a fejünket.”

A Maiden ennek megfelelően jövőre Észak-Amerikába viszi el a Legacy Of The Beast turnét. A körút európai állomásairól most raktak össze egy videót a Run To The Hillshez, ez alább megtekinthető. Mi nyáron kétszer is láttuk a bandát, egyszer a Firenze Rockson, egyszer pedig a VOLT-on.

Harris egyébként 2012-ben azt nyilatkozta, hogy egy újabb évtized már biztosan nincs a csapatban, de ez azóta megdőlni látszik: később maga a főnök is azt valószínűsítette, hogy minimum egy lemezt még leszállítanak.

 

Hozzászólások 

 
#2 Generic Jingle 2018-11-17 00:12
Pár hónap múlva húsz (!!!) éves ez a felállás.
Idézet
 
 
#1 Generic Jingle 2018-11-15 19:46
Janick rulez!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.