Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hughes: „Megtiszteltetés lenne még egy lemezt készíteni Tony Iommival”

Aki valaha is hallotta a Black Sabbath Seventh Star lemezét, a The DEP Sessionst vagy a Fusedot, pontosan tudja, hogy Tony Iomminak és Glenn Hughesnak van értelme együtt dolgoznia. Utóbbi szintén így látja ezt, és szívesen készítene is még egy lemezt a Black Sabbath gitárosával.

0202bs9

„Tonyval rendszeresen beszélünk és minden évben össze is jövünk”, mondta Hughes még a Hellfesten, egy sajtókonferencián. „Ilyenkor mindig egymásra nézünk, és azt kérdezzük: csináljunk még egy albumot? Ez olyan kis viccelődés közöttünk, de sosem tudhatod, mi sül ki belőle, mert tényleg nagyon közeli barátok vagyunk, és rendkívül jól tudunk együtt dolgozni. A legfontosabb azonban az, hogy Tony jó egészségi állapotnak örvendjen. Most fantasztikusan érzi magát, nagyon boldog. Nagyszerű családja van. Szóval a vele kapcsolatos legfontosabb vágyam, hogy itt legyen ebben a világban, éljen. Ezen túlmenően pedig megtiszteltetés lenne vele elkészíteni még egy albumot. De várjuk ki, és meglátjuk, összejön-e…”

Iommi egészen 2017 elejéig a Black Sabbathtal koncertezik a The End turnén, amely júniusban Budapestet is érintette. Bizonyos előzetes nyilatkozatai alapján a koncertezést követően valószínűleg Tony Martinnal dolgozik majd. Hughes eközben nagyban készíti következő szólóalbumát, és jövőre a Black Country Communion dolgaival foglalkozik majd, vagyis reálisan nézve 2018 előtt biztosan fel sem merülhet, hogy bármit is csináljanak együtt. De azért jó lenne…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.