Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha Ozzyék azt kérik: vigyek tojást meg tejet, és takarítsam ki a kutyaházat, megcsinálom”

Miután az idei bulikon ismét Zakk Wylde gitározik Ozzy Osbourne szólócsapatában, adja magát a kérdés, hogy vajon ő játszik-e majd az énekes következő lemezén is. Egy dolog bizonyos: ha Zakk felkérést kap, természetesen igent mond rá.

0703ozzyzakk

Július 14-én, az oshkoshi Rock USA fesztiválon ismét Zakk Wylde-dal áll majd színpadra Ozzy Osbourne. A wisconsini fellépést további hat észak-amerikai buli követi majd idén az énekestől és a hozzá visszatért gitárostól, és mivel elméletileg egy új Ozzy-lemez is esedékes jövőre, vélhetően ezen is Zakk játszik majd. Rajta legalábbis biztosan nem múlik az ügy… „Olyan a viszonyom Ozzyval és Mrs. O-val, hogy ha felhívnak, és azt kérik: vigyek tojást meg tejet, és takarítsam ki a kutyaházat, akkor megcsinálom. Ha Oz még egy albumot akar készíteni, akkor összehozzuk. De még nem beszéltünk erről. Egyelőre csak a koncertekről szól minden”, mondta a témáról a gitáros a The Chicago Tribune-nak.

Zakk annak idején az utolsó volt azon gitárosok sorában, akiket Ozzy fedezett fel és nevelt ki az 1988-as No Rest For The Wicked, illetve az 1991-es No More Tears lemezeken, de később – szerzői szerepét tekintve kisebb súllyal – ő jegyezte az 1995-ös Ozzmosis, a 2001-es Down To Earth és a 2007-es Black Rain gitárjait is. Helyét az utóbbi album turnéi után vette át Gus G., akivel Ozzy mindössze egy lemezt csinált, a 2010-es Screamet. Az akkori cserében Zakk korabeli alkoholproblémái is szerepet játszottak, ezeket azonban hosszú évek óta maga mögött hagyta. Wylde utoljára 2012-ben zenélt együtt az énekessel az Ozzy & Friends néven futó, speciális koncerteken, itt azonban csak vendégstátuszban, koncertenként néhány számban játszott a csapatban, a szólógitárosi szerepet továbbra is Gus töltötte be.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.