Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha a Sabbath bent van a Rock And Roll Hall Of Fame-ben, a Purple-nek is ott a helye”

Miután végre felvillant a remény, hogy a Deep Purple bekerülhet a Rock And Roll Hall Of Fame-be, a banda legnagyobb rajongói közé tartozó Metallica tagok is elkezdtek erőteljesen lobbizni annak érdekében, hogy megvalósuljon a beiktatás. Most éppen Kirk Hammett fejtette ki, hogy a Purple-nek mindenképpen a dicsőségcsarnokban van a helye.

„Hosszú-hosszú ideje lobbizom már a Deep Purple-ért", mondta Kirk az Artisannak. „Ritchie Blackmore és a Deep Purple fantasztikus dalokat írt. Ha a Black Sabbath bent van a Rock And Roll Hall Of Fame-ben, nekik is egyértelműen ott van a helyük. Óriási dalok, hihetetlen zenészi teljesítmények, és persze óriási hatást gyakoroltak az egész heavy metal színtérre. Vagyis mindenképpen a Rock And Roll Hall Of Fame-be tartoznak."

A Metallica legnagyobb Deep Purple fanatikusa, Lars Ulrich már Jon Lord halála kapcsán is alaposan kifejtette, mennyire szereti a bandát. A zenekar a Classic Rock magazin tribute válogatására is feljátszott egy Purple klasszikust.

Mindenesetre akár bekerül a Purple a dicsőségcsarnokba, akár nem, egy dolog már biztos: Ritchie Blackmore nem lesz ott az eseményen...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.