Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Felfüggeszti tevékenységét a Jane’s Addiction

0118jadJó néhány éves szünetre vonul a Jane’s Addiction. Az ok ezúttal nem a banda híres személyi feszültségeiben keresendő, hanem időhiányban: Perry Farrell énekes jelenleg egy sajátos musicalen dolgozik, így egyszerűen nem fér bele a menetrendjébe a zenekar.

Perry most formálódó darabja egy elektronikus tánczenére épülő musical lesz Kind Heaven címmel, amelynek témája a thaiföldi szexipar és drogkereskedelem. „Ez egy szerelmi történet nagyon modern környezetben, amelyben egy kormánykatona, akit a helyi lázadás leverésére vezényeltek ki, szerelmes lesz egy szexmunkásba, és egy buddhista kolostorba szökik vele”, mondja a műről Farrell. „Elég komoly kötelezettségeim vannak az elkészítésére, így pár évbe most biztos beletelik, mire ismét látni lehet majd a Jane’s-t.”

A musicalt a tervek szerint Las Vegasban mutatnák be, és egyfajta interaktív jellege is lesz, bár ennek pontos mibenlétéről egyelőre nem árult el semmit a frontember. A dalokat Farrell és felesége egy speciális körúton akarja kipróbálni, amelynek keretében dance klubokban lépnének fel.

A Jane’s Addiction legutóbbi sorlemeze, a The Great Escape Artist 2011-ben jelent meg. Tavaly egy élő DVD-t hoztak ki Live In NYC címmel.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 frincs 2014-01-18 10:11
Mennyire zseniális volt a Great Escape Artist, örültem volna egy mihamarabbi folytatásnak! De mindegy, Perry legalább egy kicsit sem hazudtolja meg önmagát, illik hozzá a témaválasztása! :-)
Idézet
 
 
+3 #1 T.G. Nagaarum 2014-01-18 09:33
Eddig sem volt rájuk jellemző, hogy évente adnának ki lemezt. Remélem fognak még alkotni, mert a világ egyik legizgalmasabb csapata.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.