Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a legjobb lemezem a 2005-ös Schizo Deluxe óta”

Ballistic, Sadistic címmel jelenik meg január 24-én az Annihilator új nagylemeze. A múlt héten Budapesten is fellépett zenekar most bemutatta a Psycho Ward dal klipjét.

1113annihilator

2020 elején új nagylemezzel jelentkezik az Annihilator a Silver Lining Musicnál, amely már a tizenhetedik lesz a sorban Jeff Waters mestertől. A Ballistic, Sadistic albumot természetesen Jeff írta, hangszerelte és producerelte, és – alighanem a dobokat leszámítva – ő maga is játszotta, illetve énekelte fel a stúdióban. „Egy olyan dühös, technikás albumot készítettünk, amely az első három lemez hangulatát idézi, és elég nehéz lesz utána folytatást csinálni", mondja Waters. „Ez a legjobb lemezem a 2005-ös Schizo Deluxe óta, és szerintem sokan egyetértenek majd velem: a három legerősebb albumunk közé tartozik. A recept a következő volt: vedd az Alice In Hell, Never, Neverland és Set The World On Fire albumok egy még dühösebb változatát, kombináld az old school produkciót a modern, hi-tech stúdiós felszerelésekkel, add hozzá a létező legjobb gitározást, amiről nem is tudtam, hogy még ott rejlik bennem, és megkapod a lehető legerősebb anyagot, amivel előrukkolhatunk."

annihilator_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Armed To The Teeth
02. The Attitude
03. Psycho Ward
04. I Am Warfare
05. Out With The Garbage
06. Dressed Up For Evil
07. Riot
08. One Wrong Move
09. Lip Service
10. The End Of The Lie

A zenekar most a Psycho Ward dalhoz forgatott videót mutatta be. Az Annihilator turnéfelállását Waters mellett Rich Hinks basszer, Aaron Homma gitáros és Fabio Alessandrini dobos alkotja.

 

Hozzászólások 

 
#2 Venomádi 2019-11-28 19:24
Ja hát az a koncert tényleg olyan volt, mint aki mindjárt elbukik. Majd pont a következő lemezen fog múlni, hogy elfordulnak-e sokan a bandától. Ehhez még két, enyhén szólva megosztó lemez is kevés volt. Reményeim szerint minden halad a régiben: lesz itt is majd 4-5 kibaszott jó nóta, a többi meg el fog férni mellettük. Mint ahogy Padden kiszállása óta mindegyiknél így ment. Bár hiába kapja a fikát, még az összelopkodott számok is erősek szoktak lenni. Meg ez az első három lemez baszki. Ez de kurva unalmas. Szerintem a 90-es évek végéig mindegyik stabilan jó. Még az All for you-t sem tartom gáznak, de ez én vagyok.
Idézet
 
 
#1 bomber 2019-11-28 17:52
Jeff, mindig ezt mondd nekünk évek óta..Eddig miért nem ezt csináltad? Jó, rendben, előveszem az első három lemezt, és azokat hallgatom. De valahogy jó számokat kellene írni. Technika ide-oda, nagyon jó show-man vagy a színpadon, de egyszerű a recept mint minden más bandánál: ha nem írsz jó számokat, akkor el fox bukni. Na de majd meglátjuk...különben ez a két bemutatott dal nem is volt olyan rossz. Kicsit késő lesz, vén fejjel akarsz már tényleg tipikus Annihilator-os lemezek írni? ..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.