Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ellen-Dokken a klasszikus felállás hangszereseivel

Tooth And Nail néven közös bandát alapított George Lynch, Jeff Pilson és Mick Brown, vagyis a klasszikus Dokken felállás három hangszerese. A csapat első lemeze már készül, és saját dalok mellett átdolgozott Dokken szerzemények is helyet kapnak majd rajta. Mindebben csak az a pikáns, hogy Brown tagja a jelenlegi Dokkennek is…

A bandáról egyelőre keveset tudni azt leszámítva, hogy első albumuk valamikor 2012 első felében kerülhet majd a boltokba – konkrétan az énekes személyét sem jelentették még be hivatalosan… Az azonban már biztos, hogy a lemezen Sebastian Bach is vendégszerepel majd a Dokken klasszikus Alone Again balladájában, amely a banda egyik első nagy slágere volt a ’80-as évek első felében.

Még ennél is érdekesebb kérdés ugyanakkor Mick Brown státusza, aki a szintén tavaszra várható új Dokken nagylemezen is szerepel, bár tény, hogy már idén év elején is turnézott Lynch társaságában. A klasszikus kaliforniai melodikus metalosok esetében nem sokkal ezt megelőzően, idén tavasszal közel két évnyi lebegtetés és huzavona után dőlt el véglegesen, hogy Lynch és Pilson a közeljövőben biztosan nem tér vissza Dokkenhez és Brownhoz. A banda aktuális felállásában így Jon Levin gitáros és Sean McNabb basszer a két alaparc társai.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.