Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak jövőre jelenik meg az új Whitesnake-album

0225ws„Technikai okokból” kifolyólag 2019-re halasztotta a Whitesnake új albumának megjelenését a Frontiers. A Flesh & Blood a csapat első, saját dalokat rejtő stúdióalbuma lesz Doug Aldrich távozása óta.

Az eleinte tervezett idei, nyárvégi-őszi megjelenés helyett csak 2019 elején kerülhet a boltokba a Whitesnake új nagylemeze, a Flesh & Blood. A Frontiers kiadó meghatározatlan technikai okokkal indokolta a csúszást – a lemez bizonyosan nem könnyű szülés, hiszen korábban már a munkálatai is csúsztak, miután David Coverdale összeszedett egy nagyon masszív influenzát.

A Flesh & Blood a harmadik hagyományos sorlemez lesz a Whitesnake 2000-es évek elején történt újjáalakulása óta, és egyben – a Deep Purple-dalokat rejtő The Purple Albumot nem számítva – az első stúdióproduktumuk, amelyen már Joel Hoekstra gitározik Reb Beach oldalán. David Coverdale ígérete szerint dinamikus, erőteljes anyagra számíthatnak a rajongók. „Első ízben dolgoztam szerzőként Rebbel és Joellel”, mondta az énekes a Classic Rocknak. „És ezúttal nem kizárólag nagyszerű Coverdale/Hoekstra-, illetve Coverdale/Beach-dalok készültek, hanem három olyan is, amelyek írásában mindhárman közreműködtünk. És kibaszott jók a nóták. Tizennyolc vagy tizenkilenc kivételesen pozitív, tökös, ízes, klasszikus Whitesnake-dalt írtunk, van közöttük minden erőteljes rocktémától kezdve bluesig, epikus témától balladáig. Nagyon izgatott is vagyok a lemez miatt.”

A zenekar nemrég The Purple Tour (Live) címmel adott ki koncertlemezt. Legutóbbi, saját számokat rejtő anyaguk a 2011-es Forevermore volt.

 

Hozzászólások 

 
#1 manofbats 2018-05-01 18:10
Máshol azt írják, hogy az album keverése közben adódott valami gond. Ez ugye többféle dolgot jelenthet: talán újra fel kell venni néhány sávot, de akár a teljes lemezt is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.