Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Coverdale Hoekstráról: „Robbanásveszélyes a srác”

1031joeldavidMárcius végén, április elején jelenhet meg a Frontiersnél a Whitesnake új nagylemeze. Az album az első lesz a sorban, amelyet Joel Hoekstrával, a Night Rangerből igazolt új szólógitárossal készített David Coverdale csapata.

Teljes egészében rögzítette új albumát a Whitesnake, és négy videóklipet is leforgattak már az anyaghoz – derült ki a That Metal Show friss adásából, ahol David Coverdale volt az egyik vendég. A tavasszal érkező lemezt természetesen turné is népszerűsíti majd, amely az énekes szerint a mostani állás szerint az Egyesült Államokban startolhat valamikor május-június környékén. Coverdale-nek Joel Hoekstráról is akadt pár jó szava a műsorban. „Robbanásveszélyes a srác”, fogalmazott az énekes. „Elképesztő zenész, tényleg nagyon-nagyon inspiráló, hogy itt van velünk. És kiváló arc is egyben.”

Ha hihetünk Hoekstrának, a következő Whitesnake-albumon végre talán Reb Beach is nagyobb teret kap. „Rebbel akad pár óriási közös megmozdulásunk", mondta Joel egy néhány héttel ezelőtti interjúban.

A csapat nemrég huszonöt éves Slip Of The Tongue albumáról itt olvashatsz bővebben.

 

Hozzászólások 

 
#3 frontiers 2014-12-15 10:13
Valami kedvcsináló videót igazán dobhatna az öreg mester, hogy miként is szól az új gityóssal a csapat! Én nem mondok egyelőre véleményt, de Aldrich nagyon-nagyra állította nálam a mércét, simánt ottvan minden idők top gitárosaim között!
Idézet
 
 
#2 kamikaze 2014-12-14 21:48
Idézet - bogar:
Várjuk-várjuk. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Tommy Aldridge fogja felütni a lemezt!

És persze ott van Beach is! Mibe fogadunk, hogy sokkal több gitár(szóló) lesz az albumon, mint a Forevermore-on volt? Azt nem mondom, hogy Covi a ,,lovak közé dobja a gyeplőt", úgymond a zenével csináljatok, amit akartok, de ezúttal is kénytelen lesz engedni. Elvileg ez még jól is elsülhet, a kérdés ,,csak" az, hogy a WS mely időszakát tekintik követendőnek, Hoekstra és a többiek mennyire jó dalszerzők, illetve főleg az, hogy hangilag David mennyit bír még? Ha nem lesz totális hátraarc (vissza a múltba :)) és elkapják a fonalat, akár még jó lemezt is készíthetnek. 50 % esélyt adok a jó folytatásra, vagy pedig roló.
Idézet
 
 
+1 #1 bogar 2014-12-14 21:17
Várjuk-várjuk. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Tommy Aldridge fogja felütni a lemezt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.