Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corey nem zárja ki, hogy Jordison egyszer visszatérjen a Slipknotba

Egy kirúgott dobtechnikus a napokban közzétette, amit eddig is mindenki tudott: Jay Weinberg a Slipknot új dobosa, a basszer pedig Alessandro Venturella. Mindazonáltal Corey Taylor énekes nem zárta ki egyértelműen, hogy Joey Jordison dobos valamikor visszatérhessen a zenekarba.

Norm Costa az amerikai metalszakma egyik elismert háttérfigurája: a dobtechnikus huszonkét éven át dolgozott Dave Lombardo mellett, az utóbbi időben pedig a Slipknot mellett szolgált, ám a napokban elbocsátották. Costa erre közzétett pár fotót az Instagramon, közte egy riderhez kapcsolódó nyomtatvánnyal, amelyen ott szerepel Jay Weinberg és Alessandro Venturella neve is. Norm a beszédes #fuckslipknot hashtaget is odakapcsolta a fotókhoz, de ez másodlagos, a lényeg, hogy innentől fogva bizonyosságnak tekinthető, ami eddig is tudni lehetett. Ugyan a csapat nemrég még azt nyilatkozta, hogy elképzelhető: sosem mutatják be, kiket is rejt a két új maszk, most egy friss interjúban Corey Taylor már azt mondta, elképzelhető, hogy jövőre fellebbentik a fátylat.

„Nem tudom. Nem tudom”, felelte ugyanebben a beszélgetésben az énekes a MusikUniverse-nek, amikor arról kérdezték, visszatérhet-e egyszer valaha a Slipknotba Joey Jordison. „Már úgy értem, ez kemény, érted? Az egyik oka annak, hogy nincs itt velünk, mert elindult egy úton, mi pedig másfele haladunk, és ez minden tekintetben értendő. A Joey iránti tiszteletből nem mondok erről többet. De a jövő tartogathat olyan meglepetéseket, amelyeket egyikünk sem láthat előre, szóval csak annyit tudok mondani: majd meglátjuk. Az, hogy nem tudom, nagyjából lefedi a lényeget.”

A frontember szerint egyébként a zenekar nem erőltette, hogy az új dobos – azaz Weinberg – úgy üssön a friss .5: The Gray Chapter dalaiban, mint Joey. „Szabadjára engedtük. A dobosunkban az a jó, hogy rajongóként nőtt fel, egészen kicsi kora óta járt a bulijainkra, szóval a stílusában eleve benne van az a frenetikus lüktetés, ami ide szükséges. Ez pedig megkönnyebbülést jelentett számunkra, többek között ez volt az egyik oka, amiért őt választottuk. De nem akartunk Joey-klónt. Olyan embert kerestünk, aki technikailag mindent képes elnyomni a régebbi dolgaink közül, de emellett saját egyéniséggel is rendelkezik. Rá pedig mindez pontosan áll is. Markáns stílusa van, ami gyakorlatilag mindenhez passzol a mi repertoárunkból is, de ettől függetlenül hagytunk neki teret. Bátorítottuk, hogy nyugodtan kísérletezzen eltérő ötletekkel, és inkább vigye más szintre a dolgokat ahelyett, hogy hátradőlne, és csakis azt nyomná, ami úgymond normálisnak tűnne nálunk.”

A Slipknot február 5-én Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik a King 810 vendégeskedése mellett, a a a Live Nation szervezésében.

 

Hozzászólások 

 
+2 #7 Abracadabra 2014-12-05 18:32
Ja és a dobtechnikus rá is írt négy napja rögtön Kerry K. (Slayer) asszonyára, hogy akkor ő most átütné a golflabdát Kerryék medencéjébe. Gondolom megy a pletykálás jelenleg is.

Joey ügy: ki tudja, ki tudja.. Az tuti, hogy a múltja sokat rontott az egészségügyi állapotán. Nem hinném, hogy zenei nézeteltérések voltak.
Idézet
 
 
+1 #6 revdav11 2014-12-05 16:35
Ugyanaz a véleményem. Drogproblémák. Csak rá kell nézni Joeyra, úgy én ki mint egy 80 éves darab sz*r. Pedig nagyon örülnék, hogyha visszajönne.
Idézet
 
 
+5 #5 Codename333 2014-12-05 16:24
akkor mi lenne ha az az "egyszer" még úgy a budapesti buli előtt lenne???? :D nem bánnám......
Idézet
 
 
+4 #4 trey 2014-12-05 16:17
Idézet - adam301:
"Az egyik oka annak, hogy nincs itt velünk, mert elindult egy úton, mi pedig másfele haladunk, és ez minden tekintetben értendő."

Szerintem elég egyértelmű, hogy miért kellett mennie...


en biztos hulye vagyok, de mondjatok el akkor hogy en is felvilagosodjak
Idézet
 
 
+2 #3 ANTIP0P 2014-12-05 15:02
Akik a zenével már nem tudják tartani a szintet, dumával pótolják. Ennyi.
Idézet
 
 
+5 #2 adam301 2014-12-05 12:04
"Az egyik oka annak, hogy nincs itt velünk, mert elindult egy úton, mi pedig másfele haladunk, és ez minden tekintetben értendő."

Szerintem elég egyértelmű, hogy miért kellett mennie...
Idézet
 
 
+6 #1 cápaidomár 2014-12-05 11:48
És a rajongók iránti tisztelet? Hm? Megérdemelnék, hogy a tök fölösleges, és erőltetett ködösítés helyett végre frankón megmondják, mi a helyzet Joey körül, és pontosan miért is kellett Tőle megválni. Pláne, hogy alapvető tag volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.