Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Sabbath: Iommi és Clufetos már mindent rögzített

Már rögzítette új nagylemezének jelentős részét a Black Sabbath, jelenleg Ozzy Osbourne és Geezer Butler molyolnak még a dalszövegeken és az énektémákon Kaliforniában. Az album alapváltozatára tizenkét szerzemény kerül majd fel, amelyek közül egyelőre egy címe került nyilvánosságra.

A Metal Injection szerint a Sabbath tizenöt dalt írt az új lemezre, amelyek közül tizenkettő kerül majd fel a végleges albumra, a maradék három pedig bónuszként szerepelhet a különféle eltérő kiadásokon. A dalcímek közül egyelőre csak egy ismert, a God Is Dead. Tony Iommi és a Bill Ward helyén ülő Tommy Clufetos már az összes témájukat rögzítették korábban Angliában, Geezer Butler és Ozzy Osbourne jelenleg Malibuban melóznak Rick Rubin producer segítségével a végleges énektémákon és szövegeken. Utóbbiak az ős-Sabbathban hagyományosan Geezer asztalát képezték, így az ő jelenléte nyilván most is nélkülözhetetlen. Az első öt dal egyébként e tekintetben is szinte teljesen kész, a maradék ötöt a következő időszakban fejezik be.

A lemez megjelenési dátuma még nem ismert, minden bizonnyal 2013 elején várható a kiadás, és már az is biztosnak tűnik, hogy tavasszal Ausztráliában kezdik meg a turnézást.

 

Hozzászólások 

 
-5 #1 stnksrbtks 2012-10-18 14:57
az speciel nincs benne az eredeti cikkben, hogy a dobokat kivel vették fel, de az is spekuláció csak, hogy egyáltalán felvették őket...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.