Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bill Ward mindössze fél percet hallott az új Sabbath lemezből

0820bwMára mindenki tudja, hogy az eredeti tervekkel ellentétben Bill Ward végül kimaradt a Black Sabbath újjáalakulásából. A dobos egy interjúban most elárulta: képtelen lenne meghallgatni a Brad Wilkkel felvett visszatérő nagylemezt.

„Talán negyven másodpercet hallottam a 13 első dalából, aztán ki is kapcsoltam”, válaszolta Ward a Rock Cellar Magazine kérdésére, amikor arról faggatták, mi a véleménye az új Black Sabbath lemezről. „Vagyis semmit nem hallottam róla, és hogy teljesen őszinte legyek, nem is érdekel. Túl fájdalmas. Majd ha ki akarom tépni a zsigereimet, felteszem… Csakis szerencsét kívánok nekik – na jó, nem szerencsét, arra nincs szükségük –, a legjobbakat a világon. De nem vagyok képes meghallgatni, mert túlságosan felzaklatna. A God Is Dead? első negyven másodperce után azt mondtam, egyszerűen nem bírom tovább.”

Bill tehát nem viseli könnyen, hogy kimaradt az újjáalakulásból, de a rajongók azért sokat segítettek neki abban, hogy átvészelje a helyzetet. „Nagyszerűek voltak. Érzem, hogy igazán közeli velük a viszonyom, és még soha nem jutottam el arra a pontra, hogy ennyire szoros legyen velük a kapcsolatom. Most megpróbálom megragadni ezt a pillanatot, a reakcióikat, a szavaikat. Tegnap este is, amikor elmentem vásárolni, belebotlottam egy arcba, aki abszolút csodálatosan viselkedett, fantasztikus dolgokat mondott, és folyamatosan ilyenek történnek. Leveleket kapok a világ minden tájáról, zenészektől meg mindenféle emberektől, akik mind támogatnak. Örökké hálás leszek nekik, amiért ennyire pozitívan álltak hozzám.”

A 13 album nyári megjelenése óta több mint 600 ezer példányban kelt el világszerte, és már aranylemez Németországban, Nagy-Britanniában, Kanadában, Lengyelországban, illetve Ausztriában, Brazíliában pedig a platina fokozatot is elérte.

 

Hozzászólások 

 
+9 #2 2013-11-11 18:37
maximum arra emlékezhetsz, hogy a média mit közölt le...
Idézet
 
 
+1 #1 Wendiii 2013-11-11 14:20
Ööö... mintha úgy emlékeznék, hogy ő kezdett el olyan feltételeket támasztani, amit a többiek nem tudtak teljesíteni. Mint 1997-ben.
Vagy nem jól emlékszem?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.