Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta első Lombardo nélküli szerzeményét a Philm

1103philm2017 elején máris kiadja első EP-jét a Dave Lombardo nélkül is továbbvitt Philm. Az Anderson Quintero dobossal kiegészült trió első új dala The Seventh Sun címmel máris meghallgatható.

Januárban beszüntette tevékenységét a Philm, Dave Lombardo, Gerry Nestler és Pancho Tomaselli kísérleti poszt-punk/hardcore/jazz/atmoszférikus/satöbbi projektje, amely tavaly ősszel Budapesten is elementáris erejű koncertet adott. Mivel a trió Lombardo csapataként élt a köztudatban, úgy tűnt, ezzel vége a sztorinak, ám a zenekar nemrég ismét aktivizálta magát egy venezuelai születésű dobossal, Anderson Quinteróval. „Mit is mondhatnék?”, mondta akkor Nestler. „A végzetünkről szóló híreket nagyban eltúlozták. Dave januárban azt mondta: nem kilépett a Philmből, hanem véget vetett a zenekarnak. Nos, Panchóval úgy döntöttünk, nélküle is folytatjuk, csakúgy, mint előtte, hiszen Dave a Philm eredeti változatában sem játszott, igaz, az első lemezünket még Kkleq Muzzil néven adtuk ki 2002-ben. Szóval a Philmnek nincs vége, élünk és virulunk! Anderson elképesztően jó dobos, ismét megfiatalította a csapatot, és zenekarként új távlatokat nyitott előttünk.”

A zenekar máris készíti harmadik lemezét, és ugyan egyelőre nem tudni, pontosan mikor jelenhet meg a Harmonic és a Fire From The Evening Sun utódja, egy egyelőre még cím nélküli bakelit EP már biztosan érkezik tőlük 2017 elején. A The Seventh Sun című dalt máris meg lehet hallgatni róla.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 MATEo9 2016-11-03 19:28
Szomorú vagy sem, Lombardo nélkül a kutya nem ismerné ezt a csapatot.
Én ott voltam A38-on, kurva jó is volt, de legközelebb tuti nem megyek már. Dave nélkül ez is csak egy n+1ik csapat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.