Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Balesetet szenvedett Santiagóban az Ed Force One

Súlyosan károsodott az Iron Maiden turnén használt Boeing 747-ese. Az Ed Force One egy repülőtéri baleset során összeütközött egy vontatóval, és hosszabb javításra szorul, mielőtt újra használhatná a zenekar.

0313edforceone

Két új hajtóműre és hosszabb javításra szorul az Ed Force One, miután március 12-én, a santiagói repülőtéren, vontatás közben, mindezidáig ismeretlen okból kiesett a vontatószerkezet kormányzását biztosító csapszeg. A repülőgép ezután irányíthatatlanná vált, és az egyik kanyarnál nekiütközött a vontató járműnek, így nemcsak orrfutója, de két baloldali hajtóműve is megsérült. A vontató kezelői közül két személyt kórházba kellett szállítani, a gép fedélzetén tartózkodó két fedélzeti mérnök nem sérült meg. Mint ebből is sejthető, sem a zenekar, sem a stáb, sem a Maiden felszerelése nem volt a repülőn a baleset idején.

A történtek természetesen nem érintik a tavalyi, dupla The Book Of Souls lemez turnéjának folytatását, de a zenekarnak a javítások idejére szüksége lesz egy másik gépre. Maga a chilei fellépés egyébként a szokásos őrület közepette zajlott le, a bandát és előzenekarát, az Anthraxet 58 ezer fanatikus nézte meg a santiagói Stadium Nacionalban, ami már csak azért is szép, mert Steve Harris pont tegnap, a buli napján ünnepelte 60. születésnapját.

Az Iron Maiden július 1-jén játszik a soproni VOLT-on, további részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 TelekiPál 2016-03-13 23:15
Gyurcsány a hibás!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.