Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo: „Semmi közös nincs bennem Vinnie Paullal”

Meglehetősen alapos interjút adott a Rolling Stone-nak Phil Anselmo. A beszélgetés során számos kényes téma merült fel, és a Pantera frontembere olyasmiket is említett, amiket eddig még soha máshol.

Javarészt még mindig Phil Anselmónak az év elején produkált, nagy vihart kavart white poweres akciója jelentette a kiindulópontot a Rolling Stone számára az énekessel készített nagyinterjúhoz, ám a téma kapcsán a beszélgetés számos egyéb vonatkozást is felhozott. Phil a beszélgetés során többször is leszögezte: tudja, hogy hibázott, de hangsúlyozta, hogy nincsenek benne előítéletek senkivel szemben sem.

„New Orleans francia negyedében nőttem fel, ahol emberek kurvára vegyes közössége él”, elevenítette fel a frontember. „Anyám egyedül nevelt, randizgatott fekete férfiakkal is, akik a házunkban aludtak, meg minden, és csakis kibaszott szeretetet éreztem irántuk. A dadám pedig egy Wilma nevű transznemű nő volt, aki férfinak született. Imádtam. És itt érkeztünk el ahhoz a témához, amiről eddig sosem beszéltem: amikor egy csomóan folyamatosan arról panaszkodnak, hogy valaminek az áldozatai, mindig eljutunk olyan pontokig, amikor hátralépek, és azt mondom: na, na, na. Különösen, amikor arról hőbörögnek, hogy a nemi erőszak világában élünk, és a férfiak eredendően gonoszak. Na, vajon kit molesztált számos ember egész kibaszott gyermekkorában, férfiakat és nőket is beleértve ebbe? Engem. Engem. Sosem beszéltem erről a nyilvánosság előtt, és most már talán azért teszem meg, mert majdnem ötvenéves vagyok, és ma már leszarom. De megtörtént. És sosem hibáztattam miatta úgy a világot, mint amikor látok bizonyos mai embereket, akik mindenkit beskatulyáznak. És ugyanez vonatkozik a rasszizmusra meg a többi szarra is.”

Phil szavai alapján nehezményezi, hogy egykori zenésztársa, Vinnie Paul is megjegyzéseket tett rá az év elején történtek miatt. „Bármiből, ami elhagyja a csávó száját, csak úgy árad a keserűség. Semmi közös nincs bennünk. De Vince jobban teszi, ha óva… Na, szóval egy nap biztosan nem érdekel majd a Pantera öröksége. Nagyszerű, hogy ilyen fantasztikus rajongótáborunk van, és bizonyosan sokuk csalódna, ha elmondanám, mi a véleményem erről az egész helyzetről. Szóval nem mondok erről többet. Már csak azért sem, mert tudom, hogy amint kijön ez az interjú, egyből mindenki azt mondja majd: na, majdnem megtettem. És igen, majdnem. Ez egy lényeges szó.”

Anselmo szintén hangot adott Scott Iannel szembeni elégedetlenségének, aki a januári eset után arra szólította fel, hogy adakozzon a gyűlöletbeszéd ellen is küzdő Simon Wiesenthal Központnak. „Már januárban megtettem a felajánlásomat nekik, de vajon ki volt az, akinek nem volt elég vér a pucájában ahhoz, hogy elmondja ezt a sajtóban? Az ember, aki megírta a Speak English Or Die-t. Aki megírta az Aren’t You Hungry?-t. Ha az a lemez ma jelenne, meg, kurvára nem is jutnánk el a végéig. Szóval bocsánat. Persze lehet, hogy Scott említette ezt valahol, de hogy erről senki sem hallott, az is biztos. Pedig már másnap, talán már a következő órában adakoztam, miután beszéltem vele telefonon, de a sajtóban semmi sem jelent meg erről. És hogy rosszul érintett-e ez engem? Nagyon is. Mert csak a kattintások számítanak. A dolgok jó oldaláról senki sem akar hallani, akármi is legyen a téma.”

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét a civilizált kommentelés szabályaira.

 

Hozzászólások 

 
#12 Claudius Oltarimanus 2016-12-24 12:47
A nátrium vegyjelét legalább megtanulta a suliban! :-)
Idézet
 
 
-2 #11 Msjoe 2016-12-24 10:00
Ez igazából Vinnie számára hízelgő... Anselmo lassan leépíti a Pantera nimbuszát, saját magát már sikerült...
Idézet
 
 
+8 #10 bogar 2016-12-24 08:50
Anselmo: „Semmi közös nincs bennem Vinnie Paullal”

Ebben mondjuk igaza van. A nyilatkozatai alapján Vinnie sem egy agysebész, de legalább nem kell minden évben kétszer bocsánatot kérnie nyilvánosan mindenkitől.
Idézet
 
 
+2 #9 pumpika666 2016-12-23 22:11
Idézet - extremeblast:
Még , hogy semmi közös nincs bennük....több van mint gondolná.

Sajnálatos ez a molesztálásos dolog, de nem csodálkoznék ha előhozakodának vele pl. a Glam színtérről is páran, úgy érteném miért néztek ki úgy ahogy..:)

a 80-as években mindenki elég érdekesen nézett ki, akkor az volt a divat, mint pár évvel később a kockásing/bakancs kombó
Idézet
 
 
-8 #8 cápaidomár 2016-12-23 16:03
Ezzel én se tudok mit kezdeni. De amikor valaki a környezetemben nyilvánvaló ostobaságot követ el, aztán meg csűr-csavar, mint most Fülöpünk, "hátralépek, és azt mondom: na, na, na."
Idézet
 
 
-16 #7 Turning Inside Out 2016-12-23 15:22
Idézet - extremeblast:
Még , hogy semmi közös nincs bennük....több van mint gondolná.

Sajnálatos ez a molesztálásos dolog, de nem csodálkoznék ha előhozakodának vele pl. a Glam színtérről is páran, úgy érteném miért néztek ki úgy ahogy..:)

Tahó faszkalap.
Idézet
 
 
+6 #6 NOLA 2016-12-23 12:47
Most, mi van?!?!
Idézet
 
 
+9 #5 extremeblast 2016-12-23 12:07
Még , hogy semmi közös nincs bennük....több van mint gondolná.

Sajnálatos ez a molesztálásos dolog, de nem csodálkoznék ha előhozakodának vele pl. a Glam színtérről is páran, úgy érteném miért néztek ki úgy ahogy..:)
Idézet
 
 
+13 #4 Zsolti 2016-12-23 11:54
Nem akarom lebüdösbunkózni , de hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, az biztos.
Idézet
 
 
#3 hetfield 2016-12-23 11:28
Kell valami amivel a köztudatba tudja tartani magát.
Idézet
 
 
+7 #2 south of heaven 2016-12-23 10:22
Nem értem én ezt az egész molesztálás témát. Hirtelen minden második 'sztárnak' eszébe jut , hogy molesztálták gyerekkorában.
Ráadásul többen is ? Tényleg ennyi perverz lenne?
Bírom az Anselmot, de ez már nagyon sántít.
Idézet
 
 
+10 #1 Iván norbi 2016-12-23 10:01
És megírta a Fuck the Middle Eastet.öljük meg az arabokat,hogy Izrael békében élhessen...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.