Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Állítólag Rick Rubin lehet az új Guns N’ Roses-album producere

0329axlslashEgy megbízhatónak számító kaliforniai oldal híre alapján állítólag megszületett az elhatározás, és Rick Rubin producerkedése mellett vonulhat hamarosan stúdióba a Guns N’ Roses. A cél természetesen egy új nagylemez elkészítése lenne…

Egy nem annyira felkapott, viszont meglehetősen megbízható forrásként ismert Los Angeles-i bulvároldal híréből többen is arra következtetnek: hamarosan megkezdi új lemezének munkálatait a Guns N’ Roses. A Crazy Days And Nights még január derekán publikált egy értesülést, amelyben nevek nélkül ugyan, de az szerepelt, hogy egy A-listás rockcsapat majdnem eredeti felállásával lát neki nemsokára egy új albumnak, amelyhez már megegyeztek minden idők egyik leghíresebb producerével. A megállapodás állítólag még azt is tartalmazza, hogy a zenekar összes tagja alárendeli magát a munkálatok során a producernek, és amennyiben bármelyikük is kifarolna utóbb a dologból, a producer is távozik. A csapat egyik tagja szerint fél szívvel ezen a ponton már egyébként sem lenne semmi értelme belefogni bármibe is – már csak azért is, mert az a rengeteg pénz, amit az utóbbi időben kerestek, ismét arra emlékeztette őket, hogy annak idején mennyire jók voltak.

Eddig tart maga az információ, és nem is foglalkozna senki a dologgal, amennyiben nem a Crazy Days And Nights hozta volna le az elsők között a Harvey Weinstein-botrány bizonyos szálait, amelyek később mind igaznak bizonyultak – ennek köszönhetően a napokban az értesüléseket már a Classic Rock is szemlézte. A magazin persze összevarrta a szálakat is: eszerint a szóban forgó zenekar természetesen csakis a Guns N’ Roses lehet, a producer pedig valószínűleg Rick Rubin, az egyetlen stúdiós szakember, akit a csapat követ a Twitteren. Rubin egyébként decemberben már felbukkant Duff McKagannel közösen az Awolnation Seven Sticks Of Dynamite klipjében, és a Black Sabbath 13 albuma óta aligha van értelme megkérdőjelezni, hogy rá lehet bízni reménytelennek tűnő történeteket.

A Guns naptárában idén egyelőre csupán egy európai kör szerepel nyár elején, és ugyan szintén friss értesülések szerint W. Axl Rose az AC/DC-vel is stúdiózni fog idén, valójában eddig is arra mutattak a jelek, hogy a tagok akarnak új lemezt. Richard Fortus gitáros tavaly egyértelműen azt nyilatkozta: szerinte lesz album a turné után, Slash pedig állítólag már tavalyelőtt februárban, még a Not In This Lifetime turné megkezdése előtt is stúdiózgatott a Gunsnak. Axl egy 2016-os londoni pódiumbeszélgetésen is teljesen nyíltan elárulta: szó van róla, hogy új dalokat írna a gitárossal és Duff McKagannel. A csapathoz közeli források emellett az utóbbi évek során többször felvetették, hogy az énekesnek legalább két-három albumnyi dala áll teljesen készen, amelyek egy részét gyakorlatilag egyből ki is lehetne adni, és arról is sűrű pletykálások mennek az utóbbi időben, hogy Slash és Duff e kész dalok némelyikébe dolgozták bele magukat.

Aztán persze majd meglátjuk…

 

Hozzászólások 

 
-1 #9 Bon Jovi 2018-02-07 12:09
Persze, nem biztos, de akkor is 10 évvel fiatalabb.
Idézet
 
 
+6 #8 Zsolti 2018-02-07 09:31
Idézet - Bon Jovi:
Slashnek még több ideje van hátra.

Sajnos ez az, amit soha nem lehet tudni. Már eleve az óriási csoda, hogy az eredeti GNR felállás minden tagja életben van.
Idézet
 
 
#7 Bon Jovi 2018-02-07 09:20
A legutóbbinál remélhetőleg jobban sikerül. De inkább AC/DC album legyen, mert Slashnek még több ideje van hátra.
Idézet
 
 
#6 747 2018-02-06 21:27
Ha van producer, aki meg tudja zabolázni ezt a vándorcirkuszt, az Rick Rubin.
Idézet
 
 
+7 #5 saw 2018-02-06 21:23
fix h jóval az új TOOL előtt kijön...
Idézet
 
 
-4 #4 Szálasihónaljszőre 2018-02-06 18:38
Nagyon drukkolok nekik!
Ez az eddigi legjobb AC/DC felállás.
Idézet
 
 
-5 #3 Bon Jovi 2018-02-06 18:22
Nagyon szép lenne, de eddig úgy volt hogy Slash Myles Kennedyvel ad ki idén új albumot. Az A-listás csapat pedig akár a Bon Jovi is lehet Samborával, és Bob Rock-kal, vagy a Journey Steve Perryvel. Ennyi információ alapján lehetetlen megmondani.
Idézet
 
 
+1 #2 Heisenberg 2018-02-06 18:00
A lehető legjobb választás a producerek közül.
Idézet
 
 
+1 #1 mthomka 2018-02-06 10:55
Vigyázz!! Tisztelegj!! Háromszoros hurrá!!!!!!!!!! !!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.