Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár fél évig is rács mögött maradhat Randy Blythe

Két órát tölthetett el férjével a prágai Pankrác börtönben Cindy Blythe, a halált okozó testi sértés miatt letartóztatott Lamb Of God frontemberének felesége. Randy Blythe esetleges szabadlábra helyezéséről még mindig nem tudni semmit, miután az ügyészség kifogással élt az énekes elengedésével szemben.

„Nagyon jó volt látni őt", mondta a látogatás után Cindy (a képen Blythe egyik ügyvédjével, Tomas Morysekkel), aki hét éve él házasságban az énekessel. „Nagyon hiányzik, remélem, hogy hamarosan ismét láthatom, és ismét együtt lehetünk. Szörnyű, ami történt, hogy egy srác életét vesztette, és a családja elveszítette őt, de hiszek Randy ártatlanságában." A Randy Blythe sorsáról szóló döntés meghozatala akár még heteket is igénybe vehet: egyelőre azt sem tudni, hogy tart-e újabb meghallgatást a bíróság, vagy anélkül hoznak döntést az óvadék kérdésében: extrém esetben a procedúra akár fél évig is húzódhat. Annyi mindenesetre biztos, hogy most már egy amerikai ügyvéd is Prágában van Randy érdekében, és a hétvégéig biztosan ott is marad.

Tovább megy a huzavona a netre felkerült videók hitelessége ügyében, ugyanis még mindig nem tudni, vajon az áldozat, a 19 éves Daniel Nosek látható-e azokon, illetve hogy vajon a szerencsétlenül járt rajongó és Blythe mindegyik közös színpadi akciójáról készült-e felvétel. Randy ellen ugyanakkor hivatalosan továbbra sem emeltek vádat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.