Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Továbbra is a börtönben marad Randy Blythe

Rács mögött marad Randy Blythe, a Lamb Of God énekese, miután a cseh ügyészség panasszal élt esetleges szabadon bocsátása ellen – adta hírül hétfőn a cseh média. A panasz múlt pénteken jutott el az illetékes prágai bírósághoz.

Több cseh médium is arról számolt be július 9-én, hogy nem bocsátják szabadon Randy Blythe-ot, a Lamb Of God frontemberét, akit egy két évvel ezelőtti prágai koncerten történtek miatt halált okozó testi sértés vádjával vettek őrizetbe a prágai repülőtéren június 28-án. 2010. május 24-én – a cseh hatóságok gyanúja szerint – Randy lökte le azt a 19 éves rajongót a színpadról, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a fejét, majd kómába esett, két héttel később pedig meghalt. Eddig úgy festett, hogy miután egy hete letették érte a kirótt 200 ezer dolláros óvadékot, hivatalosan pedig mindezidáig nem vádolták meg semmivel, Blythe a napokban szabadlábra kerülhet, és hazarepülhet az Egyesült Államokba, most kiderült, hogy a helyzet mégsem ilyen egyszerű. Az óvadék ügyében valamikor a közeljövőben tartani fognak még egy meghallgatást immáron egy magasabb szintű bíróságon, ám ennek egyelőre még a dátumát sem tudni.

Az elmúlt napokban a Lamb Of God létrehozott egy alapot Blythe költségeinek fedezésére, amelybe bárki felajánlásokkal élhet. A maradék összeget később egy Randy által megjelölt jótékony célra fordítanák. A zeneiparban eközben egyre erősödik a felháborodás az énekessel szemben sokak szerint teljesen megalapozatlanul megindított, hibákkal teli eljárás miatt. A banda menedzsere, Larry Mazer több nyilatkozatban is kifogásolta, hogy az elmúlt két évben soha senki nem kereste meg őket a történtekkel, ráadásul több videó is száz százalékosan bizonyítja Blythe ártatlanságát az ügyben. Ügyvédei szerint Blythe nyugodtan viseli fogvatartását, és miután kiszabadul, mindenképpen találkozni szeretne az áldozat családjával.

Folytatása következik...

 

Hozzászólások 

 
-3 #6 asdfakk 2012-09-30 00:53
lehet hogy eltúzolták csehék, de nem tudom sajnálni blythe-ot...
egy nagypofájú undorító valami, lamb of god-ot is csak a gitárosok technikáinak szeretete/ellesése miatt hallgatom...
ha megnézitek a killadelphia-t mindent elárul róla...(plusz benne van ahogy Morton kiüti)
már kijárt neki a büntetés
Idézet
 
 
+1 #5 Venomádi 2012-07-10 15:44
Szerintem meg ezen nem kéne meglepődni. Az (i)gazságszolgá ltatás mindenhol így működik, és ha azt mondják hónapokig tart még keveset is mondtak. Ezért is fejtegettem azt a múltkor, hogy esetleg valami más is van a dologban amiért csőbe húzták ezt a bandát, mert azért ne hasonlítsuk már egy Gagához vagy akármelyik szennyhez, nincs akkora befolyásuk, hogy ezt a procedurát ennyiben elfojtsák. Úgyhogy én azért nem nevezném ezt a balhét simán csak pechnek, szerintem van itt más is.
Idézet
 
 
+5 #4 M 2012-07-09 19:38
azért a cseh ügyészség is kezd túlmenni egy határon. nem hiszem el, h ennyire szerencsétlenek , h képtelenek végigtanulmányo zni ezt az esetet. esetleg ne írjunk nekik, h kerítsék már elő a buli szervezőit meg a szekusait? ha meg már ez is megtörtént, akkor mi a f@sznak tartják bennt Randy-t?

meg a másik: "A panasz múlt pénteken jutott el az illetékes prágai bírósághoz." a cseheknél nem hosszú hétvége volt, amin az ügyészek sem dolgoztak? bezzeg a panaszt el tudták juttatni... menjenek a .... (had ne mondjam hova)
Idézet
 
 
+2 #3 simple 2012-07-09 19:29
Az óvadékot visszafizetik később.
Idézet
 
 
+5 #2 Dead again 2012-07-09 18:36
Osztom Janee véleményét.
Idézet
 
 
+6 #1 Janee 2012-07-09 16:47
Fasszopó cseh buzik! Undorodok tőlük! Ha egyszer behúzták Blythe-ot 200 ezer dollárral, annyit megérdemelne, hogy szabadlábon védekezhessen!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.