Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Adagold túl magad Max Cavalerával!

0320kbkCurb Crusher címmel új klipet tett közzé a Killer Be Killed, akik ausztrál turnéjukon forgatták a kisfilmet. És ha valakinek netán nem lenne elég ennyi Max Cavalerából, a Cavalera Conspiracy is a világra szabadított egy új szöveges videót.

Nem áll meg a tavaly tavasszal kiadott debütáló album és néhány fesztiválfellépés után a Killer Be Killed, amelyben Max Cavalera, Troy Sanders, Greg Puciato és Dave Elitch egyesített erőit: a The Dillinger Escape Plan frontembere szerint mindenképpen mennek tovább. Ugyan egyelőre még nem tiszta, mi lesz a folytatás, de a banda most közzétett egy ausztráliai felvételekből összerakott klipet a Curb Crusher dalra. Ha esetleg valakinek nem lenne világos, hol van Elitch, és ki az a bizonyos ötödik arc, aki a kamugitározó Max Cavalera helyett és Greg Puciato mellett ténylegesen is játszott a hathúroson a bulikon: a dobok mögött Ben Koller, a Converge ütőse játszott a más elfoglaltságai miatt távollévő Dave helyén, a gitáros arc pedig Juan Montoya, a Torche ex-gitárosa.

Ha ennyi Max még nem lenne elég, a Cavalera Conspiracy is közzétett egy friss szöveges klipet a tavalyi Pandemonium lemezhez.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 cápaidomár 2015-03-21 14:05
Tegnap (az az ma hajnalban) már megtettem. Nem kellett hozzá Max Cavalera.
Idézet
 
 
+1 #2 Vox 2015-03-21 13:14
A másik poszthoz is leírtam, itt is megteszem: Ben Koller a szólókat játszotta, ami Puciato feladata lett volna (ráadásul a videón is nem egyszer csak mikrofonnal látható). Cavalera ettől még tényleg játszhatna akár tojásszeletelőn is, de azért maradjunk már pontosak!
Idézet
 
 
+2 #1 queensryche999 2015-03-20 20:55
"Ha esetleg valakinek nem lenne világos, hol van Elitch, és ki az a bizonyos ötödik arc, aki a kamugitározó Max Cavalera helyett és Greg Puciato mellett ténylegesen is játszott a hathúroson a bulikon."

Láttam a februárban feltöltött koncertfelvétel eket és Greg nem minden nótában gitározik. Ha máskor esetleg nem is, de ilyenkor szinte biztosan játszik Max is a maga energiatakaréko s módján.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.