Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha ránézek Maxre, ő is olyan, mintha megint gyerek lenne”

0311kbkMindenképpen lesz folytatása a Killer Be Killed projektnek – ezt maga Greg Puciato énekes mondta. A zenekar februárban élőben is bemutatkozott az ausztrál Soundwave fesztiválturnén.

Nem áll meg a tavaly tavasszal kiadott debütáló album és néhány fesztiválfellépés után a Killer Be Killed, amelyben Max Cavalera, Troy Sanders, Greg Puciato és Dave Elitch egyesített erőit: a The Dillinger Escape Plan frontembere szerint mindenképpen mennek tovább. „Az első önálló klubbulink után, ami Melbourne-ben volt, szóval amint lejöttünk a színpadról, volt egy pillanat, amikor azt mondtuk: oké, ebből muszáj még többet, mindenképpen muszáj még többet, annyira élvezzük!”, mondta Greg a brit Metal Hammernek. „Számomra ugyanolyan ez, mintha tizenöt éves lennék: egy zenekarban játszom, remekül szórakozom, de nincsenek elvárások, nem igazán hiszed, hogy bárkit is érdekelni fog, amit csinálsz, és csak azért vagy benne az egászben, mert imádod. És ha ránézek Maxre, ő is olyan, mintha megint gyerek lenne. Miután lementünk a színpadról, azt mondta nekem: az első Soulfly-lemez megjelenése óta nem érezte magát ennyire boldognak és izgatottnak. Szóval szerintem mind úgy érezzük, hogy sikerült rátalálnunk valami nagyon jóra…”

Greg szerint mindez természetesen senki elkötelezettségét nem zavarja meg a főcsapata iránt, de máris agyalnak a lehetséges folytatáson. „Máris beszéltünk róla, hogy kinek mikor lesz szabadideje, egyszerre leszünk-e szabadságon, és hogy mihez is kezdhetnénk. Nekem egy csomó riffem és dalötletem van, Troynak is, Maxnek is… Koncerteket is biztosan kötünk még majd le, és megtaláljuk majd az alkalmat a második album rögzítéséhez is. Ausztráliában kellett megbizonyosodnunk róla, hogy tényleg igazi zenekarként működünk. És miután ez megtörtént, most tovább folytatjuk a közös munkát!”

 

Hozzászólások 

 
#2 trollmagnet 2015-03-09 13:37
Épp ma reggel hallgattam meg őket, nagyon bejött az az album, de némi nyersebb hangzás nem ártana néhol túl polírozott a lemez, de azért így is odab@sznak

Koncertre ha lesz a közelben tuti hogy elmegyek
Idézet
 
 
+1 #1 Sárvári Gábor 2015-03-07 14:24
Láttam ezt az interjút. Jó lenne még egy album tőlük. Abban nem reménykedek hogy a közelbe koncerteznének. Pedig nagyon menő lenne . . . .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.