Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Helyszínelőkhöz írt zenét Tony Iommi

0528iommiMiközben rápihen a Black Sabbath jövő évi újonnani aktivizálódására, és közben csak úgy mellékesen órákat is ad az egyik brit egyetemen, Tony Iommi a zeneírással sem állt le. A gitáros éppen a CSI sorozathoz gyártott némi muzsikát.

A Black Sabbath és a Magyarországon is népszerű Helyszínelők kapcsolata tavalyra nyúlik vissza: a 13 lemez felvezető kampányát összekapcsolták a CSI aktuális évadfináléjával, amelyben a D.B. Russellt alakító Ted Danson és a Conrad Ecklie-t játszó Marc Vann egy olyan gyilkosságsorozat elkövetőjét keresték, aki az Isteni színjátékban szereplő minták alapján végzett áldozataival. A nyomozás során a két zsaru egy Black Sabbath-koncertre is elvetődött, ahol a zenekar éppen a friss End Of The Beginninget játszotta. Ezt követően a Dear Father dal is szerepelt a sorozat egyik tavaly őszi epizódjában. Mivel a Sabbath felbukkanása roppant pozitív visszhangokra talált, a sorozat készítői megkeresték Iommit, hogy folytassák az együttműködést.

„Stúdiózgatok, próbálom kipihenni magam a turnék után, de egyelőre még csak ötleteket gyártok, nem annyira dalokat”, tette közzé a gitáros aktuális elfoglaltságairól. „Szeretek a zenémmel sokféle hangulatot lefesteni, és csak később döntöm el, melyik rész pontosan hová passzol. Egy konkrét ötlet azonban a CSI november 2-án bemutatandó epizódjában bukkan majd fel. Megkérdezték, érdekelne-e egy ilyen munka, így aztán megnéztem az anyagot, és prezentáltam nekik egy ötletet, ami a jelek szerint tetszett is nekik. Nem túl hosszú a dolog, de érdekes volt zene helyett képek alapján dolgozni. És szívesen csinálnék a jövőben is hasonlókat.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 wrom 2014-10-30 18:02
A Riffek Ura!!!
Idézet
 
 
+3 #1 pacalospizza 2014-10-30 13:47
zseni a fazon
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.