Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A demók alapján bizonyosan egy új korszakunkba értünk”

0126cristina

A tavalyi Broken Crown Halo lemez megjelenése óta történtek bizonyos változások az olasz Lacuna Coilban. Cristina Scabbia énekesnő és Andrea Ferro énekes szerint a személyi átalakulások a zenét sem hagyták érintetlenül.

„Az új lemez biztosan másmilyen lesz, mint a Broken Crown Halo", mondta Cristina a Graspop Metal Meetingen adott egyik interjújában. „Eleve megváltozott a felállásunk: Cristiano Migliore gitáros és Cristiano Mozzati dobos távoztak, új dobosunk van Ryan Blake Folden személyében, és a továbbiakban csak egy gitárral játszunk majd. Vagyis minden lényegretörőbb lesz, több elektronikus hangszerelési megoldást alkalmazunk majd, ami nagyon furcsává teszi a végeredményt. És persze nagyon misztikus, sötét lesz a zene. Még most is csak alakulnak a dolgok, így nehéz pontosan leírni, hogy szólnak a dalok, de a demók alapján bizonyosan a Lacuna Coil egy új korszakába értünk."

Andrea Ferro szerint a tábor már hozzászokott, hogy a zenekar kicsit mindig mást csinál. „Minden egyes albumon változunk egy kicsit, amivel elsőre talán csalódást okozunk pár embernek, de aztán ők is alaposabban meghallgatják a zenét, és megszeretik. Másoknak pedig azonnal, egyből bejön. A nyitottabbak ezt is szeretni fogják, akiknek pedig idő kell a változások megemésztéséhez, azoknak elsőre megint nem fog beütni, de utána majd ők is megkedvelik. Nálunk ez igazából mindig is így működött..."

A Lacuna Coil következő albumának megjelenése 2016-ban várható.

 

Hozzászólások 

 
+12 #1 TelekiPál 2015-07-24 11:15
Az lenne az új korszak, ha Cristina Scabbia forgatna egyet Pierre Woodmannel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.