Shock!

november 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

2019-ben új albummal jelentkezik a Fear Factory

0711ffCseppet bizonytalannak tűnt a Fear Factory jövője az elmúlt hónapokban, de most végre jó hírek érkeztek a zenekar környékéről: az új nagylemez gyakorlatilag teljesen elkészült, és 2019-ben meg is jelenik.

Az elmúlt időszakban úgy tűnt: még jó ideig nem várható aktivizálódás a Fear Factorytől, ugyanis miközben Dino Cazares gitáros szólóalbumon dolgozott, Burton C. Bell énekes egy újabb Ascension Of The Watchers-lemez munkálatait kezdte meg a nyár folyamán. A frontember azonban most egy friss interjúban elárulta: minden rendben van a csapattal. „Elkészítettünk egy lemezt a Fear Factoryval”, mondta Bell az M.I.R.P.-nek. „Leadtuk a kiadónak, most már csak bizonyos jogi formaságokat kell elrendezni. Ha ezekkel megvagyunk, jövőre meg is jelenik az album.”

A Fear Factory legutóbbi albuma a 2015-ös Genexus volt. Egyelőre nem tudni, hogy az akkori turnéfelállás tagjai, azaz Mike Heller dobos és Tony Campos basszer részt vettek-e a felvételekben, vagy egyáltalán továbbra is a történet részesei-e.

Burt egyébként az új Ascension Of The Watchers-lemezről is beszélt az interjúban, utóbbi felvételei januárban indulnak Walesben, és szintén valamikor 2019-ben kerül a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
#2 thenorbeast 2018-12-05 23:52
Idézet - miso:
Hurrrrááá :)

A Genexus állat lemez volt.


Volt a lófaszt :D Pont ma hallgattam meg a híreken felbuzdulva. Egy épkézláb refrén nincs rajta. Burton sose tudodtt jól énekelni, de a témáit és a hangszínét én tökre bírtam. Nem baj ha élőben nem megy, nem ment úgyse soha, de legalább a stúdióban hozza a magasakat, mint a régebbi lemezeken. A Genexuszon semmi ilyesmi nincs. Oké, már az előzőn sem volt sok, de ez...
Idézet
 
 
#1 miso 2018-12-05 12:30
Hurrrrááá :)

A Genexus állat lemez volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.