Shock!

november 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2016-ban szólólemezt készítene Jimmy Page

1125jimmzJimmy Page legutoljára 1988-ban, Outrider címmel jelentetett meg önálló nagylemezt, és a Led Zeppelin 1980-as feloszlása óta amúgy sem feltétlenül arról híres, hogy különösebben aktív lenne. Most azonban úgy fest, hogy a 71 éves gitáros jövőre kirukkolhat egy friss albummal.

„Jövőre elkezdek ismét dolgozni a gitáromon", mondta a Bang Showbiznek Page. „Itt az ideje, hogy ismét készítsek egy szólóalbumot, hiszen a legutóbbi önálló lemezem 1988-ban jött ki. Itt az ideje készíteni egy újat. Ismeretes, hogy sokféle stílusban játszom a hangszeren, és most szeretném mindet felvillantani ezek közül. Énekesekben viszont nem gondolkodom, instrumentális anyagot tervezek. Inkább az erősségeimet akarom kihangsúlyozni, nem a gyengeségeimet, és magamban szeretnék alkotni valamit, egyedül akarom beindítani ezt az egészet. Ha pedig elkészülök, majd átgondolom, van-e szükség énekesre is a zenében."

Page koncertezni is szeretne, méghozzá először odahaza, Nagy-Britanniában, leginkább a patinás Glastonbury fesztiválon, ahol akár egy karaoke-jellegű koncertet is el tudna képzelni, természetesen Led Zeppelin-klasszikusokkal a műsorban.

Mindez persze kissé más formában már tavaly is elhangzott, aztán azóta sem történt semmi ezen a fronton, szóval mérget azért ne vegyünk a dologra...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Carrast 2015-11-25 09:08
ez a fickó is egy zseni!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.