Shock!

december 10.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Lord Agheros: Hymn

Újabb furcsaság és ezúttal is a csizmás országból. A Lord Agheros egy egyszemélyes „formáció", melyet egy Evangelou Gerassimos nevű olasz zenész alkot. Az illető jó néhány kevésbé ismert bandában is megfordult már mint billentyűs, mígnem 1999-ben meg nem alapította a Lord Agherost.

Magát a lemezt végighallgatva nekem egyből a legendás Heroes Of Might And Magic számítógépes játék ugrott be, ott lehetett hallani ilyen zenét. Lónyerítés, harsonaszó, vad üvöltözések és kardok csattanásai, mindezt pedig Gerassimos – vagy Lord Agheros – hol szimfonikus, hol darkos témáival kíséri le. Néhol felbukkan egy rövid időre gépdob is, valamint black metalos károgás, torzított gitár (My Rage Against You), de az ilyesmit tényleg nagyítóval kell keresni az albumon. A dalcímek is elég sablonosak: Battle Song, Betray The Liars vagy Shadows Of The Past.

Nem éppen metal cucc ez, inkább amolyan ambient anyag, ami mondjuk egy stratégiai játékhoz tökéletesen passzolna aláfestésként, magában hallgatva viszont maximum altatónak jó.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.