Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Billog: To Leave A Place Used To Call Home

Mindössze egyetlen számot tartalmaz az eredetileg békéscsabai Billog kislemeze, melyet tavaly májusban vettek fel a srácok. A 2002-es indulás óta ez már a harmadik életjel, két anyaguk is kijött ugyanis korábban Jelzésérték illetve Szívszakadás címmel.
2006 végén az énekes/basszer Zahorán Csaba Angliába költözött, közösen pedig úgy döntöttek, szerencsét próbálnak odaát, ehhez készült el a találóan To Leave a Place I Used to Call Home-ra keresztelt új nóta.

A zenekar saját muzsikáját modern hardcore-metalként aposztrofálja, mely teljesen helytálló. Zúzós, egyszerű riffek, ugrálásra késztető tempók, illetve Csaba meglehetősen agresszív, de kellően változatos vokalizálása, mind-mind megfelelnek a műfaj követelményeinek. Én mondjuk nem tartom túlzottan kiugrónak a Place-t, tény, hogy egy pofás darab, de véleményem szerint nem emelkedik ki a meglehetősen bő kínálatból. Egy szám alapján elég nehéz megítélni egy zenekart, így maradjunk annyiban, hogy a Billog annak ellenére rendben van, hogy igazán különlegeset nem sikerült alkotniuk. Remélem, sikerrel járnak odakint.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.