Shock!

július 06.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rage: Ghosts

A tény az, hogy a lemez elkészítése után Peter "Peavy" Wagner frontember egyedül maradt. Viszont amint azt már a Ghosts borítója is jelzi, Victor Smolski (ex-Mind Odyssey) gitáros és Mike Terrana (Metalium) ütős személyében máris van új felállás. Arra mondjuk kíváncsi lennék, milyen lesz egy gitárossal a zenekar. Félek, akár a régi dalokról beszélünk, akár a majdani újakról, kevés.

megjelenés:
1999
kiadó:
Gun / BMG
pontszám:
10 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

Ahhoz, hogy továbbra is ilyen szintű muzsikával álljon elő a Rage, nem elég egy gitáros. Remélem Peavy mester is leszűri ezt a lemez fogadtatásából, hiszen itt még a régi társakkal követi el az album valamennyi alkotását. A lemez - ahogy korábban be lett harangozva - a Lingua Mortis-féle vonalnál maradt, kiaknázatlan nagyzenekari klasszikus zene és rifforientált heavy metal koncepcióval. Wagner és Christian Wolff professzionális hangszerelése fantasztikus alkotást valósított meg. Szembetűnő a dallamgazdagság, amit annyira átszőnek a hagyományos metal refrének, hogy egyértelműen állíthatom, a Thirteen albumot felülmúló utódja lehet a Ghosts.

És hogy visszakanyarodjak első soraimhoz, az anyag végén valóban rossz érzés arra gondolni, hogy a zenekar felállása jelenleg átalakult, így még számomra bizonytalan a méltó folytatás.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 freimaurer 2014-07-26 16:08
Szerencsére nem lett igazad! Smolski mester felér 3 gitárossal is... :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.