Shock!

október 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Falanx: Életre ítélve

Hosszú út után érkezett el a székesfehérvári Falanx második lemezéhez. A tagok is sok esetben adták egymás kezébe a kilincset, így 1995-ös megalakulásuk után már csak Erdélyi Krisztián bőgős és Zsédel Zsolt dobos maradt csupán eredeti tag. Őket egészítette ki Hauer Attila gitáros, Kovács Gábor szólógitáros és Verebi József énekes.

megjelenés:
2001
kiadó:
Edge / HMP
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Verebi Józsi bevétele talán a legjobb választás pályafutásuk során, hiszen a Defenderből importált metal torok az Életre ítélve legerősebb motorja. 9 magyar nyelvű pörgős power metal dalt tartalmaz az új anyag, melyből számomra a címadó tétel és a Nem kell félned! hozza a maximális pontszámot, mind szövegben mind pedig zenében. A Pont-Mi stúdióban rögzített album hangzása kicsit nyersre sikerült, mindenképpen második meghallgatás után idomul hozzá a fül, melynek nyomán tárulnak ki a ritmusok, az alapvető hangszerek, effektek.

Nem tudom, ilyen hosszú idő elteltével hová kerül ma a székesfehérvári csapat azon a bizonyos heavy metal ranglétrán, pedig az Életre ítélve alapján nem kéne újabb 3-4 évet várnunk a friss korongra.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.