Shock!

február 23.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Falanx: Életre ítélve

Hosszú út után érkezett el a székesfehérvári Falanx második lemezéhez. A tagok is sok esetben adták egymás kezébe a kilincset, így 1995-ös megalakulásuk után már csak Erdélyi Krisztián bőgős és Zsédel Zsolt dobos maradt csupán eredeti tag. Őket egészítette ki Hauer Attila gitáros, Kovács Gábor szólógitáros és Verebi József énekes.

megjelenés:
2001
kiadó:
Edge / HMP
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Verebi Józsi bevétele talán a legjobb választás pályafutásuk során, hiszen a Defenderből importált metal torok az Életre ítélve legerősebb motorja. 9 magyar nyelvű pörgős power metal dalt tartalmaz az új anyag, melyből számomra a címadó tétel és a Nem kell félned! hozza a maximális pontszámot, mind szövegben mind pedig zenében. A Pont-Mi stúdióban rögzített album hangzása kicsit nyersre sikerült, mindenképpen második meghallgatás után idomul hozzá a fül, melynek nyomán tárulnak ki a ritmusok, az alapvető hangszerek, effektek.

Nem tudom, ilyen hosszú idő elteltével hová kerül ma a székesfehérvári csapat azon a bizonyos heavy metal ranglétrán, pedig az Életre ítélve alapján nem kéne újabb 3-4 évet várnunk a friss korongra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.